Sosiile Angelinei Jolie, a lui Daniel Craig și Arnold, cât pe ce să fie arestate

De: Marian Andrei / 26.08.2013, 16:00
Sosiile Angelinei Jolie, a lui Daniel Craig și Arnold, cât pe ce să fie arestate
Patru sosii ale unor actori celebri au fost cât pe ce să fie arestate la Londra, unde au avut o ședință foto.

City Cruises, o companie britanică care asigură plimbări cu bărci de mare viteză pe Tamisa, și-a dorit o reclamă mai deosebită. Astfel, firma a angajat patru persoane care seamănă cu Angelina Jolie, Daniel Craig, Arnold Schwarzenegger și Tom Cruise pentru a realiza un pictorial mai „de acțiune” pe una din bărcile sale.

Din nefericire, o persoană de pe malul Tamisei, păcălit de alura de răufăcători a celor patru, aflați pe puntea șalupei cu arme în mâini, a anunțat poliția

Paul Ellerby, directorul comercial al City Cruises, aflat și el la bordul ambarcațiunii, povestește:  „A fost puțin alarmant să vedem polițiștii sărind în bărci și grăbindu-se spre noi. Totuși, ne-am gândit că digul a fost evacuat din cine știe ce motiv”.

„În curând, totul s-a clarificat și sper că polițiștii s-au amuzat și ei dându-și seama de realitate”.

La rândul lor, cei de la Scotland Yard au declarat că „ofițerii Unității de Poliție Navală au acționat prompt, dar au descoperit că era vorba de niște actori care participau la un eveniment promoțional”.

„Actorii și organizatorul evenimentului au fost consiliați despre cum pot realiza astfel de evenimente fără a alerta populația. Nimeni nu a fost arestat”, a adăugat purtătorul de cuvânt al Scotland Yard.