Sotia fostului patron al Aldis a fost externata

De: Tanase Dragos - Marian / 30.08.2011, 09:59
Sotia fostului patron al Aldis a fost externata
Alina Naghi, sotia fostului patron al Aldis, a fost externata de la Privatklinik Dobling din Viena, Austria, si este permanent supravegheata medical.

Medicii sub ingrijirea carora se afla Alina Naghi nu se pot pronunta, inca, asupra perioadei finale de recuperare completa a acesteia, dupa accidentul nautic suferit. De altfel, peste doua saptamani urmeaza sa suporte cel putin o interventie chirurgicala.

In data de in 7 august 2011, patronul Aldis, George Naghi (59 de ani), a decedat, in urma unui accident nautic, iar sotia sa, Alina (54 de ani), a fost grav ranita.

George Naghi, fostul patron al Aldis

George Naghi, fostul patron al Aldis

Atunci, familia Naghi se deplasa pe Bratul Borcea, dinspre Portul Calarasi catre zona Chiciu, iar la un moment dat ambarcatiunea, cu un motor de 240 de cai putere, a iesit de pe luciul apei si s-a lovit de mal, la intersectia dintre Bratul Borcea si Canalul Siderurgic.

Intre timp, o intamplare – socanta pentru unii, ciudata pentru altii – s-a petrecut in cimitirul unde este ingropat fostul patron al Aldis: mormantul omului de afaceri a ars complet, iar locuitorii se intreaba deja daca este vorba de un blestem sau de tinta unor raufacatori.

Afla care era averea estimata a lui George Naghi, pe Mediafax.ro