Soţia îi interzice lui Jamie Dornan să mai joace în „Fifty Shades of Grey” 2 şi 3

Apropo.ro / 25.02.2015, 10:22
Soţia îi interzice lui Jamie Dornan să mai joace în
Actorul irlandez Jamie Dornan nu va juca în cele două continuări ale filmului "Cincizeci de umbre ale lui Grey / Fifty Shades of Grey" deoarece soţia sa, Amelia Warner, nu doreşte ca el să filmeze alte scene cu conţinut sexual explicit, informează presa internaţională.

Jamie Dornan, în vârstă de 32 de ani, a interpretat rolul Christian Grey în primul film inspirat din trilogia erotică scrisă de E. L. James, dar, potrivit presei internaţionale, starul irlandez va rata şansa de a apărea în cele două continuări ale peliculei, întrucât soţia sa, Amelia Warner – cu care actorul are o fiică, Dulcie, în vârstă de 15 luni -, nu doreşte ca el să filmeze alte scene cu conţinut sexual explicit.

Presa internaţională afirmă că Jamie Dornan nu se înţelege prea bine nici cu Dakota Johnson, partenera sa din filmul „Fifty Shades of Grey”, pe care o acuză de recenziile proaste ale peliculei.

Lungmetrajul, lansat pe marile ecrane pe 13 februarie, spune povestea unei relaţii erotice dintre un om de afaceri înstărit şi o tânără studentă şi include scene de sex şi practici sado-masochiste.

Alte detalii şi declaraţii, pe Mediafax.ro