Soția lui Beckham vrea la Hollywood

Apropo.ro / 16.11.2005, 12:14
Soția lui Beckham vrea la Hollywood
Soția fotbalistului englez David Beckham, Victoria, are un nou obiectiv în cariera sa. Astfel, dupa ce în trecut a facut parte din formația Spice Girls, îmbrațișând apoi o cariera solo, acum fosta Posh-Spice intenționeaza sa devina actrița. Ea afacut deja primii

Soția fotbalistului englez David Beckham, Victoria, are un nou obiectiv în cariera sa. Astfel, dupa ce în trecut a facut parte din formația Spice Girls, îmbrațișând apoi o cariera solo, acum fosta Posh-Spice intenționeaza sa devina actrița.

Ea afacut deja primii pași spre îndeplinirea noului sau vis, vizitând mai multe case din Malibu și Hollywood Hills scoase la vânzare.

Potrivit revistei Closer, soția capitanului primei reprezentative a Angliei ar dori sa achiziționeze o vila la Hollywood sau Beverly Hills, în Los Angeles, deoarece crede ca așa îi va fi mai ușor sa se apropie de lumea filmului și sa obțina mai repede un rol care sa-i permita sa se lanseze în cinematografie.

„Victoria se simte bine la Los Angeles și îi place locul. În plus, nu se simte ciudat din cauza averii sale, pentru ca acolo locuiesc mulți oameni bogați”, a declarat o sursa din anturajul Victoriei Beckham.

Victoria Beckham nu a reușit sa se adapteze în capitala Spaniei, acolo unde soțul sau evolueaza la formația Real Madrid. „Victoria simte ca locuința din Madrid este a lui David, pentru munca sa la Real Madrid. Acum ea vrea sa locuiasca într-un oraș ales de ea și a decis ca acesta va fi Los Angeles, mai ales datorita legaturilor cu cinematografia”, a precizat aceeași sursa.

Tags: