Soţia lui Brenciu, mărturisiri emoţionante despre fiul adoptat: „Nu a crescut în burta mea, a crescut direct în sufletul meu”

De: Alexandra Necsoiu / 08.06.2017, 10:36
Soţia lui Brenciu, mărturisiri emoţionante despre fiul adoptat:
Horia Brenciu şi-a prezentat pentru prima dată băiatul, pe Toma Brenciu, mezinul familiei sale, pe care o iubeşte atât de mult. Artistul şi soţia lui, producătoarea tv Alice Dumitrescu, şi-au mărit familia la sfârşitul lui 2014, în preajma Crăciunului, când băieţelul care li s-a lipit de suflet a fost adoptat şi a devenit parte din familia lor.

Recent, Alice Dumitrescu  a transmis un mesaj emoţionant cu ocazia zilei de naştere a lui Toma.

„În urmă cu 3 ani, cineva îmi punea în braţe o minune de băieţel. A ţipat tare la naştere, iar eu am filmat fără să mă pot uita prin obiectiv… eram prea emoţionată şi plângeam de fericire. Era Toma. Un învingător. Nu a crescut în burta mea, a crescut direct în sufletul meu. Îl iubesc cel mai mult din lume şi în fiecare zi îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru acest dar. Ştiu sigur că el m-a ales şi ştiu sigur că sunt cea mai fericită din lume pentru că îl am. La mulţi ani, sufletul meu iubit!”, a scris Alice Dumitrescu, soţia lui Horia Brenciu, pe Facebook.

Ce frumos este băieţelul lui Horia Brenciu! Toma a fost adoptat în secret – FOTO&VIDEO