Sotia lui Busuioc, pe urmele lui „Pavarotti” al ei

De: Dragos Tanase / 19.03.2008, 12:02
Sotia lui Busuioc, pe urmele lui
Sotia lui Costel Busuioc a plecat, in aceasta dimineata, in Spania, la "Pavarotti din Banat", de pe Aeroportul International Timisoara.

Sotia lui Costel Busuioc, Daniela, a plecat, in aceasta dimineata, in Spania, la "Pavarotti de Banat", de pe Aeroportul International Timisoara.

Daniela Busuioc a ajuns devreme pe aeroport, fara copii, insotita doar de un prieten de familie, care avea, se pare, si rolul de bodyguard.

Ea a refuzat sa dea orice declaratie presei si s-a ferit de obiectivul camerei de luat vederi. Si asta dintr-un motiv intemeiat: contractul lui Costel prevede o discretie totala, valabila atat pentru el, cat si pentru familia lui. (Cititi mai multe pe Mediafax.ro)

Busuioc a iesit pe primul loc!

Costel Busuioc, la emisiunea Hijos de Babel Costel Busuioc a castigat, pe 12 martie, finala competitiei organizate de televiziunea publica spaniola, "Hijos de Babel", cu 44 de puncte.

Juriul i-a acordat nota 9, pentru descarcarea melodiei de pe site-ul concursului a obtinut 7 puncte, iar de la public, 10 puncte, avand in final 26 de puncte.

In ultima runda, dupa ce a interpretat o arie din "Traviata" de Verdi, Costel Busuioc a obtinut 26 de puncte, iar dupa "Nessum dorma", alte 18 puncte, primind inca o data nota 10 de la public.

Cum comentezi succesele romanilor in strainatate?

P.S. Trimite urari de martisor prin Free Sms!