Soţia lui Cristi Borcea, atac fără precedent la Valentina Pelinel: „Este o zdreanţă”

De: Nicoleta Nicolae / 05.01.2016, 09:20
Soţia lui Cristi Borcea, atac fără precedent la Valentina Pelinel:
Alina Vidican, soţia lui Cristi Borcea, a avut o reacţie furibundă după ce a aflat că Valentina Pelinel este însărcinată, mai ales că se zvoneşte că bebeluşul ar fi al lui Borcea.


„Noi suntem o familie solidă, noi ne iubim”, a declarat actuala doamnă Borcea la Antena 1. „Valentina este însărcinată, ştii ceva despre asta?”, a întrebat-o un jurnalist. „Nu ştiu, întrebaţi-o pe ea, eu ştiam că este o stearpă”, a adăugat Alina care a mai spus despre Valentina Pelinel că este o „zdreanţă”, scrie Wowbiz.ro.

Alina Vidican a folosit cuvinte dure pentru a vorbi despre Valentina Pelinel, dupa ce fostul manechin a aflat ca este insarcinata. „Este o femeie de moravuri usoare, nu stiu ce urmareste. Este o zdreanta! Nu stiu daca e gravida, eu stiam ca e stearpa”, a declarat Alina Vidican.

„Nici nu vreau sa fiu menajata. Sunt mare si vaccinata. Sunt o fire puternica, nu ar fi prima persoana care a comentat urat despre mine. N-am greturi deloc, poate sa zica oricine orice. Eu nu vorbesc urat despre nimeni, eu nu o sa raspund nimanui urat. Cum sa comentez eu reactiile altora? Este o poveste asumata, sa fiti siguri de asta!

Eu nu am nimic de impartit cu nimeni”, a spus Valentina Pelinel la WOWbiz.