Soția lui Florin Grozea de la Hi-Q este însărcinată

Apropo.ro / 25.07.2012, 16:30
Soția lui Florin Grozea de la Hi-Q este însărcinată
Florin Grozea de la Hi-Q va fi tată. Soția sa, Ioana, este însărcinată în două luni.

Florin Grozea de la Hi-Q și soția sa, Ioana, se pregătesc să devină părinți. Zilele trecute cei doi au aflat marea veste, care i-a luat ușor prin surprindere.

Florin și Ioana s-au căsătorit anul trecut, iar acum familia lor este pe cale să se mărească. Ioana este însărcinată în două luni, iar nașterea se va întâmpla în luna februarie 2013.

Soția sa Ioana nu s-a simțit prea bine și a bănuit că ar fi vorba despre o sarcină, lucru confirmat de medicul ei ginecolog.

Nu ne-am planificat un copil imediat, dar mă bucur că s-a întâmplat. Întotdeauna mi-am dorit să am trei copii. Acum am dat startul și suntem foarte bucuroși. Nu mă interesează dacă va fi băiat sau fetiță, ci să fie sănătos, asta contează cel mai mult. Deocamdată știu doar familiile noastre despre această veste„, a declarat Florin Grozea

Ioana nu are prea multe pofte, așa cum se întâmplă în majoritatea cazurilor femeilor însărcinate, ci are stări de somnolență.

Nu am grețuri ci doar stări de somnolență. Aș dormi tot timpul. Cât despre pofte, pot să spun că mănânc aceleași lucruri ca și înainte, deci nu este nimic diferit. Sunt foarte fericită!„, a spus Ioana.

Bucuros de marea veste este și Mihai Sturzu, colegul de trupă al lui Florin, el fiind și cel care le va boteza copilul.