Soţia lui Johnny Depp, acuzată de introducerea ilegală în Australia a celor doi câini ai cuplului

De: Nicoleta Nicolae / 16.07.2015, 15:00
Soţia lui Johnny Depp, acuzată de introducerea ilegală în Australia a celor doi câini ai cuplului
Actriţa Amber Heard, soţia celebrului Johnny Depp, a fost acuzată în mod oficial de introducerea ilegală pe teritoriul Australiei a celor doi câini de companie ai cuplului, informează site-ul revistei New Musical Express.

mber Heard a fost pusă sub acuzare pentru că nu a declarat autorităţilor vamale australiene, la sosirea cuplului în oraşul Brisbane, în aprilie, că soţul ei, Johnny Depp, era însoţit în acea vizită de Pistol şi Boo, cei doi câini ai săi din rasa Yorkshire Terrier.

Actriţa, al cărei film „Magic Mike XXL” a fost lansat pe marile ecrane la începutul lunii iulie, a primit miercuri o somaţie care o obligă să se prezinte în faţa unui tribunal australian. Procuratura din Commonwealth (CDPP) a confirmat faptul că pe numele actriţe americane au fost formulate două capete de acuzare: introducerea ilegală de animale în Australia şi prezentarea de documente false în faţa autorităţilor.

Introducerea ilegală de animale în Australia atrage o pedeapsă de cel mult 10 ani în închisoare şi o amendă de 102.000 dolari australieni (75.480 dolari americani), iar furnizarea de documente false în faţa autorităţilor atrage o amendă de 10.200 dolari australieni (7.550 dolari americani).

Amber Heard, cunoscută pentru rolurile interpretate în filme precum „Machete: Ucigaş meseriaş/ Machette Kills”, „Pineapple Express: O afacere riscantă/ Pineapple Express” şi „Jurnalul unui iubitor de rom/ The Rum Diary”, va trebui să apară în faţa Tribunalului din statul australian Queensland pe 7 septembrie.

Sursa: MEDIAFAX