Soţia lui Răzvan Lucescu a făcut plângere la poliţie! Ce s-a întâmplat în vila lor

De: Nicoleta Nicolae / 02.04.2015, 10:39

Soţia lui Răzvan Lucescu a făcut plângere la poliţie! Ce s-a întâmplat în vila lor
Antrenorul Răzvan Lucescu şi soţia sa au rămas, de curând, fără mai multe bijuterii, care “s-au evaporat” peste noapte. Vinovată de acest lucru este chiar menajera care le făcea curăţenie în vilă.


Judiciariştii sectorului 1 din Capitală au primit de la partenera de viaţă a tehnicianului o reclamaţie în care se spunea că din vila lui Lucescu jr. au dispărut inele şi lănţişoare în valoare de câteva mii de euro, relatează libertatea.ro.

Poliţiştii au mers la locuinţa fiului lui Mircea Lucescu şi s-au uitat pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere amplasate în casă. Atât oamenii legii, cât şi soţii prădaţi au fost uimiţi când au aflat că hoaţa nu era nimeni alta decât menajera pe care familia o tocmise să deretice prin vilă.

Astfel, judiciariştii au observat cum femeia de serviciu umbla liniştită prin cutiile cu bijuterii, conştientă sau nu de faptul că în casă există aparatură care înregistrează orice mişcare. Când au făcut totalul, judiciariştii au trecut în hârtii un prejudiciu de 12.000 de lei. Pusă în faţa probelor, femeia a recunoscut totul în faţa procurorului.