Sotia se iubea cu doctorul, in timp ce sotul era in sala de asteptare

Apropo.ro / 25.08.2009, 12:40
Sotia se iubea cu doctorul, in timp ce sotul era in sala de asteptare
In timp ce sotul se afla in sala de asteptare pentru a intra in operatie, sotia se iubea cu doctorul.

In timp ce sotul se afla in sala de asteptare pentru a intra in operatie, sotia se iubea cu doctorul chiar in sala de operatii.

Doctorul Michael Rusling este tata a trei copii, iar sotia pacientului cu care a intretinut contactul sexual are patru copii acasa si este si bunica.

Doctorul a recunoscut ca pana in prezent s-a mai iubit in acest mod doar cu alte doua paciente. Pe una dintre acestea chiar a amenintat-o ca ii va intrerupe tratamentul daca indrazneste sa il refuze.

Aceasta a ajuns la spital in urma unor dureri abdominale, iar dupa ce medicul Michael a examinat-o a trecut la mangaieri erotice ale corpului, moment in care pacienta i-a exclamat: "Aceste lucruri nu ar trebui sa mi le faca sotul meu?". Ulterior, doctorul i-a facut si o vizita la domiciliu, care a luat sfarsit cu o partida de amor. Relatia lor a durat opt luni de zile, pana cand una din fetele pacientei l-a vazut pe medic iesind din casa, in timp ce mama sa era imbracata sumar, in usa.

Femeia a recunoscut in fata politiei ca a avut mari probleme mentale, iar relatia lor a pornit din momentul in care Michael i-a prescris reteta de rigoare. Doctorul a intrebat-o cum se simte de cand i-a dat medicamentul, iar aceasta i-a spus ca este dificil sa ii dea un raspuns si ca nu va intelege pana in momentul in care intre ei nu va exista o apropiere mai intima. Asadar, doctorul s-a conformat.

Colegiul General al Medicilor il gaseseste vinovat pe doctorul Rusling si sunt pregatiti sa ii suspende dreptul de a-si mai practica meseria.