Sotii Obama, trendsetteri la Casa Alba

Apropo.ro / 06.11.2008, 13:48
Prima aparitie oficiala a familiei Obama la Casa Alba a fost speciala din toate punctele de vedere.

Obama has entered the building! Primul presedinte de culoare al Americii da lectii de stil la Casa Alba.

Barack Obama si sotia acestuia, Michelle Obama, sunt deja trendsetteri la Casa Alba. Impreuna cu cei doi copii ai lor, sotii Obama au dat dovada de bun gust vestimentar la prima lor aparitie oficiala impreuna si au obtinut critici pozitive din partea designerilor. Michelle Obama a ales o rochie eleganta, neagra cu combinatii de rosu, creata de Narciso Rodriguez, iar Barack Obama a aparut intr-un costum bleumarin marca Schaffner Marx, completat de o cravata cu dungi rosii.

Malia, una dintre fiicele cuplului a ales o rochie rosie, iar sora ei mai mica, Sasha, a purtat o rohie neagra, cu o funda mare in spate. Impreuna, cei patru Obama au alcatuit un puzzle interesant, care a inspirat incredere si rafinament.

Sursa foto: click.ro

Victoria lui Obama a declansat explozii de bucurie in satul Kogelo din Kenya, unde traiesc rudele noului presedinte american. Familia lui Obama a sarbatorit marele eveniment dansand in stilul specific kenian.

Sarah, bunica lui Obama din partea tatalui, in culmea fericirii.

Barack Hussein Obama are 47 de ani si s-a nascut in Honolulu, Hawaii, SUA. Incepand cu 20 ianuarie 2009 Obama il va inlocui oficial in functie pe fostul presedinte american George W. Bush.

Ce parere ai despre familia Obama? Crezi ca Obama a meritat sa castige?