Soții sunt cel mai iritanți pasageri de pe bancheta din spate

De: Mihaela Enache / 11.06.2013, 14:45
Soții sunt cel mai iritanți pasageri de pe bancheta din spate
Un studiu recent a constat că soții sunt cei mai enervanți pasageri pe care-i poți avea pe bancheta din spate a mașinii.

Un sondaj realizat de insurance.com  a constatat că soții și soțiile se irită reciproc cel mai mult atunc când conduc.

Plângerile cu privire la viteza de deplasare, direcție, vorbitul prea mult și apăsarea unei „frâne imaginare” sunt clasate în topul listei cu cele mai enervante obiceiuri.

Alte bătăi de cap sunt date de scrisul mesajelor sau vorbitul la telefon, jucatul cu radioul, cântatul și mâncatul în mașină.

Deci, dacă aveai în plan o sesiune de karaoke în mașină după excursia la munte, mai bine te gândești de două ori înainte, de dragul relației voastre.

Alte plângeri amuzante au inclus: să te strâmbi și să faci fețe și diverse gesturi în mașină, când îi arăți partenerului că trebuie să întoarcă după ce a trecut de intersecție, blochezi oglinda retrovizoare și când ți se face rău de mașină.

Printre bărbați, pe locul doi și trei la capitolul cei mai enervanți pasageri s-au dovedit a fi prietenii (17%) și mamele (15%).

Femeile au răsturnat locul celor două categorii, cu mamele pe locul doi (18%) și prietenii pe locul trei (15%) ca pasageri enervanți.

Credeți sau nu, copiii s-au clasat pe locurile din capătul listei atunci când a venit vorba de obiceiuri enervante și reclamații.

De fapt, adulții-copii au fost clasați ca fiind mai enervanți decât copiii mici.

Animalele de companie nici nu au fost menționate – balele unui câine se pare că sunt mai bine tolerate decât un soț cu harta în mână.