Soţul Andreei Bălan, în rolul unui producător de filme pentru adulţi

Apropo.ro / 22.06.2018, 10:52
Soţul Andreei Bălan, în rolul unui producător de filme pentru adulţi
Cel de-al patrulea episod al serialului ”Băieţi de oraş”, difuzat duminică, de la ora 22.00, la Antena1, vine cu mult umor, dar şi cu nenumărate surprize pentru telespectatori. Actorul George Burcea, soţul îndrăgitei cântăreţe Andreea Bălan, va juca rolul unui producător de filme pentru adulţi.

Acesta va fi abordat de Roby Roberto – personaj interpretat de Mihai Bendeac- cu propunerea de a realiza o producţie cu totul neobişnuită al cărei personaj principal să fie nimeni altul decât bunul său prieten Malone.

Şi surprizele nu se opresc aici, un alt invitat special este Flick Domnul Rimă. Renumit deja pentru felul unic în care compune versuri, Flick este căutat tocmai pentru ca talentul său să fie exploatat la maximum.

Ironia şi comicul de limbaj şi de situaţie se vor împleti de minune în epsiodul patru al serialului de comedie ”Băieţi de oraş”. Ce dificultăţi va întâmpina personajul interpretat de George Burcea, dar şi motivul pentru care Roby Roberto şi Flick ajung într-un conflict, telespectatorii vor afla duminică, de la ora 22.00, la Antena 1.