Soţul Cristinei Rus a fost reţinut

Apropo.ro / 09.12.2014, 16:52
Soţul Cristinei Rus a fost reţinut
Soţul cântăreţei Cristina Rus, Dragoş Bîlteanu, în vârstă de 35 de ani, a fost reţinut azi dimineaţă, după o noapte întreagă de audieri la DIICOT.
Ieri dimineaţă omul de afaceri a fost săltat de mascaţi şi dus la Curtea de Apel Bucureşti. Soţul Cristinei Rus este suspectat de fraudă economică, prejudiciul în dosar fiind de 13 milioane de euro. Şeful SIF Banat Crisana şi-a petrecut noaptea după gratii.
 
 
Foto: Facebook
 
 
Potrivit Ştirilor ProTV, după aproape şase ore petrecute în birourile DIICOT, timp în care a dat explicaţii în fata procurorilor, Dragoş Balteanu a fost reţinut.  În 2013, Bîlteanu apărea în topul celor mai bogaţi români, cu o avere estimată la 90 de milioane de euro. Alături de el, alte patru persoane au primit ordonanţe de reţinere pentru 24 de ore, iar la audieri a fost adus şi tatăl lui Dragoş Bîlteanu, care a suferit un puseu de tensiune. Acestuia i s-au acordat îngrijiri medicale, iar în cele din urmă a fost lăsat să plece acasă.
Soţul Cristinei Rus este un om de afaceri de succes care a reuşit să încheie tranzacţii spectaculoase soldate cu câştiguri de miliioane de euro. Procurorii DIICOT au făcut ieri 31 de pechezitii domiciliare în judeţele Ilfov şi Arad. 25 de persoane sunt implicate într-un dosar de delapidare şi spălare de bani şi printre aceştia se află şi Dragoş Bîlteanu, omul care domină SIF Banat Crisana şi Muntenia Invest.