Soţul ei a fost surprins cu altă femeie! Cristina Spătar spune totul despre divorţ

De: Nicoleta Nicolae / 01.09.2015, 09:14

Soţul ei a fost surprins cu altă femeie! Cristina Spătar spune totul despre divorţ
În ultimele câteva luni, mai exact, de la eliberarea lui Alin Ionescu din arestul preventiv, au tot apărut zvonuri cu privire la divorţul lui de cântăreaţa Cristina Spătar, artista alături de care are doi copii minunaţi.

Mai exact, de-a lungul ultimelor luni, cei doi nu prea au mai fost văzuţi împreună, iar Alin Ionescu a fost surprins, în câteva rânduri, alături de alte femei.

Cristina Spătar a explicat însă pentru spynews.ro de ce au apărut zvonurile despre o aşa-zisă relaţie a soţului ei şi despre un ipotetic divorţ.

”Alin are o afacere cu ele. Mai mult, la întâlnirea respectivă, soţul uneia dintre ele a fost până la maşina lui ca să ia ceva de acolo. A durat trei minute presupun, atât cât a fost plecat, iar atunci au fost pozaţi”, ne-a spus Cristina Spătar. Mai mult, artista este convinsă că cineva le doreşte răul, motiv pentru care au tot apărut zvonuri despre presupusul divorţ dintre ea şi Alin.
De altfel, divorţul dintre cei doi pare destul de puţin probabil, cu atât mai mult cu cât Cristina şi Alin Ionescu au trecut împreună prin momente extrem de dificile, el fiind arestat luni bune sub acuzaţia de evaziune fiscală în valoare de 10 milioane de dolari, iar experienţa cu pricina, susţine artista, i-a făcut să fie şi mai uniţi.