Soţul Niculinei Stoican, 3 ani de închisoare: ”Am învăţat să retrăim viaţa”

De: Cristiana Trifu / 02.02.2018, 11:33
Soţul Niculinei Stoican, 3 ani de închisoare: ”Am învăţat să retrăim viaţa”
Îndrăgita interpretă de muzică populară Niculina Stoican vorbeşte deschis despre momentele dificile din viaţa sa, în cadrul emisiunii ”Dincolo de aparenţe”, unde povesteşte despre lucrurile care au ajutat-o în anii în care a fost nevoită să traiască departe de soţul ei.

„Soţul meu a stat acolo aproape 3 ani şi, când s-a întors, viaţa noastră a luat-o de la capăt. Cred că am făcut faţă cu demnitate la toată situaţia asta. Viaţa noastră a fost întreruptă de nedreptăţi. Eu şi soţul meu am învăţat să retrăim această viaţă care ne-a fost întreruptă.  Eu am trecut prin momente foarte grele, am făcut depresie, atacuri de panică. Am avut multe griji, dar am încercat să nu-i împovărez pe ceilalţi cu ele”, a mărturisit Niculina Stoican cu lacrimi în ochi în cadrul emisiunii ”Dincolo de aparenţe” de la Antena Stars.

Despre perioada în care soţul ei a fost închis, despre relaţia lor în acest timp, dar şi despre cum au reuşit să ia viaţa de la capăt, Niculina Stoican vorbeşte pe larg în cadrul emisiunii ”Dincolo de aparenţe”, difuzată duminică, de la ora 13.00, la Antena Stars.