Soul Calibur IV – Lansare pe 19 Iulie

Apropo.ro / 16.04.2008, 15:08
Soul Calibur IV - Lansare pe 19 Iulie
Namco Bandai anunta oficial lansarea Soul Caliber IV vara aceasta, incepand cu America de Nord.

Namco Bandai isi continua seria de francize a jocurilor de lupta pentru console si anunta oficial lansarea Soul Calibur IV vara aceasta, incepand cu America de Nord.

Unul din cele mai asteptate jocuri de lupta pentru console, asteptat vara aceasta, vine cu noi surprize. Un trailer de pe site-ul oficial al jocului ne ofera un mic preview la doua noi personaje, Darth Vader si Yoda ( exact, din Star Wars) duelandu-se.

Pe langa seriile cunoscute de luptatori (Kilik, Seong Mina, Maxi, Yun Seoung, Xianghua, Lizardmen etc), au fost prezentate inca trei noi personaje: Cervantes ( un veteran din seriile vechi), Amy ( cunoscuta din episodul Soul Calibur III) si Zasalamel ( cunoscut tot din episodul Soul Calibur III). Mai multe screenshot-uri cu acestia puteti vedea aici.

Odata cu lansarea, va exista un numar limitat de Soul Calibur IV – Collector’s Edition, disponibile la un pret de aprox 80$. Printre obiectele dedicate ale pachetului, vor fi incluse ambele versiuni ale jocului pentru Playstation 3 si Xbox 360.

Ramane de vazut daca imaginile video cu Vader si Yoda vor reprezenta pe bune luptatori in acest episod al jocului.

 

 

Mai jos puteti urmari doua trailere la Soul Calibur IV:

 

Soul Calibur IV – Trailer 1
Soul Calibur IV – Trailer 2

 

Â