South Park revine la Comedy Central. Află ce se întâmplă în primele episoade din sezonul 22

De: Alexandra Necsoiu / 22.10.2018, 16:33
South Park revine la Comedy Central. Află ce se întâmplă în primele episoade din sezonul 22
Serialul South Park revine pe micile ecrane din România, de data aceasta, cu sezonul cu numărul 22. Câştigător al premiilor Emmy® şi Peabody®, show-ul aduce un nou sezon de 10 episoade la Comedy Central, pe data de 25 octombrie. Acestea pot fi urmărite în fiecare joi de la ora 00:30 şi în reluare, în fiecare joi, de la ora 03:30.
 
 
În primul episod al noului sezon primesc vestea că cineva a scos o armă în şcoala din South Park şi a început să împuşte lumea din jur în timpul orei de matematică, dar în ciuda acestui eveniment, elevii şi profesoara se ceartă în privinţa notelor primite. În continuare, al doilea episod îl are în centrul atenţiei pe Butters care, în opinia bigoţilor, dezvoltă o relaţie ”specială” cu Father Maxi, preotul parohiei.
 
Serialul South Park s-a lansat pe data de 13 august 1997, iar creatorii săi sunt totodată producători executivi, alături de Anne Garefino şi Frank C. Agnone II. Eric Stough, Adrien Beard, Bill Hader, Bruce Howell şi Vernon Chatman sunt producătorii serialului.