Spa la tine acasă: beneficiile mineralelor din Marea Moartă

De: Cristiana Trifu / 18.04.2018, 19:30
Spa la tine acasă: beneficiile mineralelor din Marea Moartă
Orice femeie visează la un ritual sofisticat de înfrumuseţare, care să îmbine perfect ingredientele miraculoase oferite de natură cu expertiza unui creator ce se foloseşte de inovaţie pentru a realiza cosmetice desăvârşite.

O astfel de experienţă îţi oferă noua cremă hidratantă Mineral Aqua Perfection de la -417, ce este inspirată de universul unic şi benefic al Mării Moarte.

După cum îi spune şi numele, crema hidratantă Mineral Aqua Perfection pentru ten normal şi uscat este un produs cosmetic îmbogăţit cu un complex de minerale preţioase de la Marea Moartă, extrase rare din plante şi vitamine.

Crema regenerează suprafaţa pielii, datorită ingredientelor din plante atent selecţionate şi îmbunătăţeşte aspectul general, oferindu-i hidratare. Textura fresh şi uşoară a cremei hidratante -417 Mineral Aqua Perfection penetrează pielea imediat, lăsând în urmă un efect de satin.

Te invităm să descoperi textura senzuală si rafinata a acestei creme, să te bucuri de parfumul său irezistibil şi să beneficiezi de efectele sale neaşteptate.

-417 este o linie unică şi exclusivă de produse pentru îngrijirea pielii ce combină vitaminele energizante ( A, B, E, D si F), extractele naturale din plante şi un complex bogat de minerale din Marea Moartă.

Numele brandului simbolizează locaţia exactă (417m sub nivelul mării) de unde sunt extrase cele mai preţioase ingrediente pentru produsele -417.