Spălarea unei mașini costă cât o locuință – 150.000 de dolari

De: Carmen Ulian / 06.01.2015, 17:00
Spălarea unei mașini costă cât o locuință - 150.000 de dolari
Unii preferă să-și spele singuri mașina pentru a mai economisi ceva bănuți, în timp ce alții folosesc ultima tehnologie în materie care îi costă cât o locuință.

Majoritatea dintre noi nu ne-am duce cu acești bani în portofel, poate nici pe card, să ne spălăm autoturismul din dotare. Oamenii de afaceri excentrici, care au buzunarele prea pline, nu se uită la bani și își satisfac acest moft.

Pare ceva ireal să plătești suma de 150.000 de dolari doar ca altcineva să-ți spele mașina. Nu ai da banii nici dacă ți-ar schimba Loganul într-un Jaguar, la spălare.

totuși există un asemenea loc. Proprietarul, în vârstă de 34 de ani, nu-i are la suflet pe cei care umblă cu mașinile murdare prin oraș, căci un automobil care lucește de curat ce este atrage privirile.

Nu dezvăluie numele clienților săi, dar recunoaște că are cel puțin trei clienți pe an care lasă la un spălat de mașină 150.000 de dolari. Bărbatul susține că rezultatul final face toți banii și niciun client nu s-a plâns până acum.

Ce intră în acest preț? Proprietarul spălătoriei se deplasează în orice loc se află la acel moment clientul. De asemenea cară după el toate produsele necesare operației de spălare. Curățirea mașinii, în acest caz, poate dura chiar și până la o lună de zile, pentru că sunt implicate mai multe procedee – și face ca mașina să arate ca nouă la final, chiar dacă a avut zgârieturi. În plus, la un așa nivel folosește și cele mai bune produse în materie. de exemplu are o ceară pentru mașini pe care o cumpără doar dintr-un anume loc, secret, din Brazilia, și pentru care plătește 100.000 de dolari. El are mai multe tippuri de produse de lux în funcție de mașinile pe care le lucrează.

Nimeni nu s-a plând până acum că a plătit prea mult, căci mașinile arată ca scoase din cutie la final.