Spălat de elefanţi, gătit carne de şarpe sau tatuaje permanente printre probele din Asia Express – FOTO

De: Cristiana Trifu / 12.02.2018, 13:44
Spălat de elefanţi, gătit carne de şarpe sau tatuaje permanente printre probele din Asia Express - FOTO
„Asia Express”, show ce debutează astãzi, ora 20.00, la Antena 1 nu este doar o cursă nebună, contracronometru prin Vietnam, Laos, Cambodia şi Thailanda, ci şi un lung şir de provocări şi misiuni pe care vedetele trebuie să le îndeplinească pentru a câştiga premiul de 30.000 de Euro şi pentru a-şi dovedi că sunt în stare să facă faţă acestui show. De-a lungul perioadei petrecute în Asia Express, cele 14 vedete s-au confuntat cu situaţii la care nu se aşteptau niciodată. Probele sunt astfel construite încât nu ai nevoie numai de forţă fizică, ci şi de curaj, atenţie, perspicacicate sau nervi de oţel.

În fiecare etapă a concursului, vedetele primesc coordonatele unui punct în care trebuie să ajungă. Până la destinaţie au însă de îndeplinit diverse misiuni, altfel cursa lor nu este luată în considerare.  De-a lungul călătoriei lor cei 14 au avut de prins peşte cu mâna, direct din barcă, pe care apoi trebuiau să îl vândă în piaţă. Au fost nevoiţi să care coşuri cu fructe printre elefanţi, fără ca aceştia să se atingă de ele. Au trebuit să mănânce balut, adică un ou fertilizat, de gâscă sau de găină, cu un embrion aproape dezvoltat în interior, fiert şi consumat în coajă, preparat care este considerat o delicatesă în Asia. Una dintre misiuni i-a provocat să găsească într-o mare de oameni, câteva personaje cu anumite caracteristici, pe când într-o alta provocarea era să prindă ţipari. Au sculptat, s-au tăvălit prin noroi, au căutat plante specifice locului, au asamblat biciclete, au gătit carne de şarpe, ba chiar s-au şi tatuat, totul pentru a merge mai departe în competiţie. Adrenalina generată de acest show şi dorinţa de a-şi demonstra de ce sunt în stare au fost clar factorii care i-au determinat să îşi depăşească limitele şi fricile.

Dorian Popa şi mama sa, fraţii Moroşanu, Lora şi Ionuţ Ghenu, soţii Drăgulescu, Ana Baniciu şi Raluka, Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu, Daniela Crudu şi Vica Blochina, cu toţii vor apărea în faţa telespectatorilor într-o postură nouă, pentru că Asia Express e show-ul care i-a “dezbrăcat” de frici, de fobii şi de orice alt fel de pretenţii cu care în mod normal sunt obişnuite celebrităţile.

               Asia Express a fost călătoria şi experienţa vieţii pentru toate perechile care i-au acceptat provocarea. Fără scenarii, fără situaţii premeditate, fără locuri special amenajate, formatul a oferit  aventură pură. 14 vedete au parcurs un traseu de aproape 5000 de km, în zone dificile din Vietnam, Laos, Cambodgia şi Thailanda, având la dispoziţie un singur dolar pe zi. Cu ce se deplasează, ce mănâncă, unde reuşesc să doarmă sunt lucruri care depind numai şi numai de ei, de abilităţile şi norocul lor. Cum s-au descurcat şi prin câte au trecut, telespectatorii vor vedea astãzi, de la ora 20.00, la Antena 1. Show-ul urmează să fie difuzat în fiecare luni şi marţi de la ora 20.00.