Spangleza cu Akcent

Apropo.ro / 09.01.2006, 11:10
Spangleza cu Akcent
De cand se plangeau ca nu au bani de bilet, adica de prin 2001, trecu ceva vreme. Au urcat în diferite topuri din Europa, dar problema banilor, cel puțin la nivelul pieselor cu care ne asalteaza, a ramas la fel de spinoasa pentru Adi, Sorin, Marius și Mihai de la Akcent. Nici

De cand se plangeau ca nu au bani de bilet, adica de prin 2001, trecu ceva vreme. Au urcat în diferite topuri din Europa, dar problema banilor, cel puțin la nivelul pieselor cu care ne asalteaza, a ramas la fel de spinoasa pentru Adi, Sorin, Marius și Mihai de la Akcent. Nici sentimentele profunde nu sunt uitate! În romana, engleza și mai nou în spaniola, sentimente sa fie!

Cand aproape toata lumea se concentra pe iarna și sarbatorile aferente, ne-am trezit cu „JoKero” a celor de la Akcent. O piesa în engleza și spaniola, caci par tot mai hotarați sa rupa Europa. Mai ales ca, mergand cam pe rețeta obișnuita: sa se planga de bani („Eu cu tine, știi bine cat de mult am cheltuit”), Akcent a avut ceva succes în 2005, cu „Dragoste de închirat”. Dupa care, baieții s-au grabit sa scoata și o varianta în engleza, „Kylie”, cum ar veni, cu care au reușit sa atace și urechile altora și sa urce în topuri ajungand în Olanda pe locul 7, în Belgia pe 45 în Top 100 în Franța; a urmat Norvegia, unde „Kylie” a intrat în Top 5, la vanzari, în Finlanda a ajuns pe locul 1 în topurile radiourilor naționale, iar în decembrie 2005 au cucerit publicul din Turcia.

„JoKero este o piesa compusa de mine, ale carei versuri sunt atat în engleza cat și în spaniola și sunt semnate de Marius”, ne-a exlicat Adi. Versurile nu sunt în limba romana pentru ca baieții vor sa iasa cu ea cat de curand pe piața muzicala din afara, ne-a mai spus Adi, ei avand deja un contract cu casa de discuri Sony Music pentru Europa.

Videoclipul la „JoKero” a fost filmat pe pelicula (nu fac economii, baieții!) în București, în luna decembrie a anului care tocmai s-a încheiat, în regia lui Dragoș Buliga. Pentru asta au ales cateva locații din Capitala: Pasajul Victoria, Piața Revoluției, Strada Lipscani și altele. Filmarile au durat o singura zi, de la ora 6.00 pana la miezul nopții. Și a ieșit videoclipul ala cu globul lucitor care n-are nici o legatura cu iarna, ci cu ceva mult mai profund: „All I want is a kiss or two,/ Ooooh, baby don’t go I’m in love with you (…) Que te gusta para mi, / Que me digas para mi,/ Ai sentir, sentir tu vos / Ai sentir, sentir tu vos.”

„Piesa va fi inclusa, alaturi de toate single-urile de pana acum pe noul album intitulat Primul capitol„, ne-a precizat Adi. Tot pe acest album vor aparea și cateva remixuri ale piesei de succes „Kylie” care au fost deja difuzate în afara. Materialul va fi lansat în luna ianuarie, dupa care Akcent va ieși cu ea pe piața din Europa.

Afla mai multe despre noul hit al formației Akcent numai în

Tags: