Spargatorul de inimi

Apropo.ro / 03.10.2005, 11:57
Spargatorul de inimi
Vince Vaugh are reputația unuia dintre cei mai șarmanți și afemeiați actori de la Hollywood (întrebat daca barfele cum ca Jennifer Aniston se consoleaza cu el sunt adevarate, a raspuns ca sunt doar buni prieteni, ca n-ar putea profita de vulnerabilitatea și

Vince Vaugh are reputația unuia dintre cei mai șarmanți și afemeiați actori de la Hollywood (întrebat daca barfele cum ca Jennifer Aniston se consoleaza cu el sunt adevarate, a raspuns ca sunt doar buni prieteni, ca n-ar putea profita de vulnerabilitatea și ca, oricum, îi e imposibil sa se opreasca la o singura femeie), dar și a celui mai bun actor comic al momentului. Vaugh ne povestește cum i-a evoluat cariera de cînd a avut rolul principal, alaturi de amicul sau Jon Favreau în „Swingers” și ne da cateva replici numai bune de agațat.

Este „Spargatorii de nunți” un film pentru baieți?

Vaughn (rade): Da, un soi de „Steel Magnolias” pentru barbați! „”Crimes of the Heart” pentru gagii! Oops! Ar trebui sa ne cerem scuze? (rade). Amuzant e felul în care femeile au reacționat la filmul asta, pentru ca au putut vedea partea copilaroasa a tuturor barbaților. E vorba despre tanjirea dupa dragostea unei femei și despre nepriceperea de-a face acest lucru sa se întample. E ceva de care poți rade; e ceva foarte uman.

Unii critici au spus ca e filmul lui Vince Vaughn.

Vaughn: Owen are sarcina sa ancoreze filmul și sa fie „ochiul publicului”. E tipul în care poți sa ai încredere. Eu am avut o slujba mai ușoara, ca eram ala cu glumele. În „DodgeBall,” eram ca Dororthy ce se plimba prin Oz. În asta, eu sunt ala dement, aiurit. Dar n-aș fi funcționat fara Owen.

Atunci cand te vad pe marele ecran, ma întreb: cate din personajele tale sunt improvizate? Replicile tale par a ți se rastogoli pe limba atat de ușor..

Vaughn: Ce fac eu: citesc cu atenție scenariul și rescriu unele dintre replicile mele înainte de a le filma. Dar la „Wedding Crashers”, Owen și cu mine am facut un brainstroming cu idei – chestia asta e amuzanta și asta nu, hai sa încercam treaba asta…

Dar chiar și în „Wedding Crashers,” ai parut ca joci pe cineva care îți semana foarte tare.

Vaughn: Cred ca cu toții avem în interiorul nostru o gașca de oameni diferiți. În funcție de circumstanțe, tindem sa afișam personajul cu care ne simțim cel mai confortabil (rade). În școala spui „tre’ sa fiu durul”, pana cand o iei pe cocoașa. Apoi: „Ei bine, cred c-o sa fiu atletul.” Cand nici chestia asta nu funcționeaza, te consolezi cu „o sa fiu tipul care are prieteni atleți.”

Citește interviul integral numai în

Tags: