Spasov spune ca Steaua este o echipa puternica

Apropo.ro / 23.09.2004, 10:25
Spasov spune ca Steaua este o echipa puternica
Antrenorul echipei ȚSKA Sofia, Ferario Spasov, a declarat ca nu este de acord cu afirmațiile celor care susțin ca Steaua București nu este o formație puternica, informeaza cotidianul bulgar "Topsport". "Vrem revanșa în fața Stelei, vrem sa eliminam echipa

Antrenorul echipei ȚSKA Sofia, Ferario Spasov, a declarat ca nu este de acord cu afirmațiile celor care susțin ca Steaua București nu este o formație puternica, informeaza cotidianul bulgar „Topsport”.

„Vrem revanșa în fața Stelei, vrem sa eliminam echipa româna și sa ne calificam în grupele Cupei UEFA. S-a spus ca Steaua nu este o echipa puternica, însa eu nu sînt de acord cu acest lucru”, a spus Spasov.

Tehnicianul bulgar a precizat ca nu va apela la stratageme în meciul de campionat cu Lokomotiv Sofia pentru a-i deruta pe trimișii gruparii din Bulevardul Ghencea. „Jucam în același mod de la începutul sezonului, se schimba doar marcatorii. Nu voi ascunde pe vreunul dintre jucatori pentru a-i înșela pe reprezentanții Stelei”, a comentat Ferario Spasov.

Cotidianul „Topsport” noteaza ca din cauza prețului biletelor pentru meciul cu Steaua, 10 leva (5 euro), 8 leva (4 euro) și 4 leva (2 euro), este foarte probabil ca tribunele stadionului „Balgarska Armia” sa nu fie pline.

Partida ȚSKA Sofia-Steaua, din manșa secunda a turului întîi al Cupei UEFA, va avea loc pe 30 septembrie, la ora 17.00. În tur, formația pregatita de Walter Zenga s-a impus cu 2-1.

Mediafax