Speak feat. Peter Pop & Shift ne cântă despre „Zile şi Zile”

De: Nicoleta Nicolae / 24.11.2015, 12:00
Speak feat. Peter Pop & Shift ne cântă despre „Zile şi Zile”
Avem 365 de zile într-un an sau 31,6 milioane de secunde, de momente, de experienţe care nu trebuie irosite. Cine ştie câte se adună într-o viaţă? Sunt zile şi zile, întâmplări şi întâmplări. Nimeni nu ne poate promite că vor fi toate bune, dar indiferent cât de mari sunt provocările, fiecare clipă merită simţită şi trăită la maximum. Acesta este şi mesajul celui mai nou single Speak feat. Peter Pop & Shift - „Zile şi Zile”.

„Prin această piesă vreau să le transmit tuturor oamenilor să se bucure mai mult de viaţă şi de momentele pe care au ocazia să le trăiască. Este o binecuvântare să ne trezim dimineaţă, într-o nouă zi, făcând abstracţie de vremea de afară şi de problemele cotidiene. Preţuiţi mai mult viaţa şi luaţi-o ca atare, căutând mereu partea plină a paharului.”,  spune Speak.

Piesa este compusă în studiourile HaHaHa Production de Max Kissaru, Speak, Andrei Maria (Smiley), Shift, Dorian Micu şi Vlad Munteanu, iar clipul ne introduce în culisele concertelor lui Speak, surprinzând momente din viaţa artistului, momente naturale, sincere, neregizate.

„Clipul este filmat de Kani, unul din membrii echipei mele cu care merg în concerte. Nu pot spune că am simţit în vreun fel că filmez clip pentru că nu a existat nicio regie, totul desfăşurându-se foarte natural şi normal. Mai pe scurt, clipul conţine imagini din viaţa noastră, din culisele concertelor exact ca un jurnal video personal. Mă bucur că pentru această piesă i-am avut alături pe Peter Pop şi Shift.”, declară Speak despre clipul piesei „Zile şi zile”.