Speak, mărturisiri sincere: ”Nu mai cred în împăcare”

De: Cristiana Trifu / 16.10.2017, 11:57
Speak, mărturisiri sincere: ”Nu mai cred în împăcare”
Speak, unul dintre cei mai îndrăgiţi artişti ai momentului, este invitatul Florentinei Fântânaru în cadrul emisiunii ”Dincolo de aparenţe” de la Antena Stars, unde vorbeşte deschis despre fostele lui relaţii şi despre cât este de sensibil.

Dincolo de aparenţe, Speak este un bărbat sensibil, care nu se sfieşte să recunoască în public că plânge ori de câte ori ceva îl emoţionează. Artistul susţine că lacrimile nu fac un bărbat să fie mai puţin bărbat.

Trăieşte pe picior mare! Cât câştigă Adelina Pestriţu de când a plecat de la TV. Suma e fabuloasă!

Adelina Pestriţu mai are o şansă?! „Relaţia lui Liviu Vârciu cu Anda Călin va rezista…”

Adelina Pestriţu vs. Anda Călin. Cum l-au cucerit pe craiul Liviu Vârciu? Ce au în comun actuala iubită şi fosta soţie

Veste bombă pentru Liviu Vârciu! Iubita lui este însărcinată

Adelina Pestriţu, dezvăluiri din dormitor! Cum îi place să facă sex – FOTO

A făcut totul public! Adelina Pestriţu, confesiune despre relaţia cu Speak: „Dragul meu, hai să îţi explic cum stă treaba cu femeile”

Adelina Pestriţu a ridicat piciorul şi a arătat tot!

Speak e istorie! Adelina Pestriţu, la braţ cu noul iubit?

Cum arăta Adelina Pestriţu pe vremea când era animatoare în Ibiza. S-a schimbat radical – FOTO

Veste bombă pentru Liviu Vârciu! Iubita lui este însărcinată

Iubitele focoase ale lui Liviu Vârciu! Adelina Pestriţu şi Anda Călin, goale în Playboy! Pe care o alegi?

„Eu sunt un băiat care plânge. Nu mi se pare nimic ruşinos în asta. Sunt un om normal. Eu plâng şi la filme. Plâng. Nu ştiu cum mă percep pe mine oamenii, dar eu sunt normal. Şi am plâns de mai multe ori în braţele unei femei. Sunt foarte sincer”, susţine Speak.

Artistul este de părere că atunci când o relaţie se surpă este inutil să faci sacrificii şi compromisuri pentru a o salva.

”Odată ce s-a rupt o relaţie este foarte greu s-o repari. Şi înainte de ultima relaţie, am mai avut relaţii de lungă durată, s-au mai rupt, ne-am împăcat şi tot aşa. Doar că după ce s-a rupt, s-a rupt, orice a fost în zadar. Nu mai cred în împăcare”, este de părere Speak.

Care este motivul pentru care Speak refuză să vorbească în public despre despărţirea de Adelina Pestriţu şi care este părerea lui despre căsătorie, telespectatorii vor afla în cadrul emisiunii ”Dincolo de aparenţe”, difuzată sâmbătă, de la ora 13.00, la Antena Stars.