Speak şi Adelina Pestriţu, din nou împreună! Totul despre împăcarea lor

De: Cătălina Matei / 25.10.2016, 11:35
Speak şi Adelina Pestriţu, din nou împreună! Totul despre împăcarea lor
Zilele trecute, Adelina Pestriţu a anunţat pe Facebook despărţirea de cântăreţul Speak, după doi ani şi jumătate de relaţie.

Vedeta a preferat să vorbească foarte puţin despre motivele care au dus la separarea lor oficială.Totuşi, cunoscuţii celor doi spun că motivul ar fi fost gelozia şi că Adelina l-ar fi suspectat pe Speak că are o aventură.

Totuşi, mai există speranţă de împăcare după cum afirmă parapsihologul Carmen Hara.

„Anul 2017 o să fie un an bun. Un an nou plin de schimbări. Divorţurile şi scandalurile vor fi inevitabile. Speak şi Adeline precis se vor împăca. Pe pariu, chiar pariem. Eu sunt foarte directă şi pentru asta lumea nu mă agreează. Ei sunt foarte buni unul pentru altul şi se vor împăca”, a spus Carmen Harra.

Adelina Pestriţu a ridicat piciorul şi a arătat tot!

„Dragi prieteni, imi sunteti mereu aproape si va multumesc pentru sustinerea voastra care in fiecare zi ma face sa ma simt iubita. De aceea, imi doresc sa aflati de la mine, nu din alte surse, ca in viata mea personala s-au produs anumite schimbari. Dupa doi ani si jumatate de relatie, am decis impreuna cu Stefan (Speak) sa mergem pe drumuri separate. Nu o sa dezbatem nicaieri motivele care ne-au adus in acest punct, nu suntem nici primii, dar nici ultimii care trec prin asta, fiecare cuplu are povestea lui care nu intotdeauna se deruleaza asa cum se proiecteaza la inceput. Relatia noastra a fost una foarte frumoasa, il apreciez mult pe Stefan ca om si ca artist si sunt recunoscatoare pentru toate momentele frumoase pe care le-am trait impreuna. Speram ca lumea sa ne inteleaga si sa ne respecte decizia de a nu vorbi despre acest subiect care tine strict de sufletele noastre. Va multumesc pentru intelegere! Va pup!”

Speak e istorie! Adelina Pestriţu, la braţ cu noul iubit?