Speak şi Margherita de la Clejani au parte de un drum de coşmar până în Grecia

De: Alexandra Necsoiu / 15.08.2017, 10:44
Speak şi Margherita de la Clejani au parte de un drum de coşmar până în Grecia
Emoţiile şi umorul îşi fac apariţia în această seară, la Antena 1, în noul show ,, Aventură cu 4 stele “, începând cu ora 20:30! Pe teritoriu grecesc, emisiunea reuneşte vedete dispuse să trăiască ambele variante ale unei vacanţe de neuitat: în condiţii de lux sau departe de confortul cu care sunt obişnuiţi, ca adevăraţi localnici.

Primele vedete ale ediţiei sunt Gina Pistol, Margherita de la Clejani, Speak şi Flick, Domnul Rimă. Vedetele s-au reunit la aeroport pentru a-şi începe împreună aventura, dar au fost luaţi prin surprindere, deoarece au fost supuşi la prima probă a emisiunii. Miza acestei provocări a stabilit cine a beneficiat de un transport de lux către prima destinaţie şi cine a fost nevoit să circule cu un microbuz, alături de restul echipei. Speak şi Margherita nu au început cu dreptul experienţa grecească şi au călătorit în condiţii mai puţin plăcute şi ghinionul se pare că i-a urmărit în continuare. Pe parcursul călătoriei, maşina a întâmpinat probleme cu cureaua de accesorii, responsabilă de funcţionarea sistemului de răcire. Aşadar, cele două vedete au rămas blocate în mijlocul pădurii, la 400 de kilometri de destinaţie. Obişnuită cu spiritul găştii din care face parte, Margherita a crezut iniţial că este o glumă şi nu a realizat că mai are de petrecut câteva ore bune fără aer condiţionat, în căldura sufocantă a unui mijloc de transport defect. Înghesuiţi de bagaje şi neputincioşi, într-un autobuz a cărui temperatură trece de 35 de grade, pierzătorii primei probe au fost nevoiţi să se obişnuiască cu condiţii care i-au scos din zona de confort.

La polul opus, Gina şi Flick, care s-au bucurat de servicii de clasa I, şi-au continuat liniştiţi drumul către prima locaţie a emisiunii şi au condimentat ediţia c reacţii pline de ironie. Tot printr-o rimă, Flick a ţinut să le transmită un mesaj colegilor ce se confruntau cu prima lor peripeţie din acest show, chiar înainte de a ajunge în Grecia: ,, Vis à vis de cureaua ta de accesorii, pot să zic că..I’m so sorry!”.
Dacă Speak şi Margherita se vor obişnui cu noul stil de viaţă mai puţin spectaculos telespectatorii vor putea afla urmărind cele două ediţii ale show-ului “Aventură cu 4 stele”, difuzat în această seară şi mâine, de la 20.30, la Antena 1.
„Aventură cu 4 stele” este  o emisiune realizată după formatul italian „Ricchi e poveri” (”The Rich And The Pauper”),  filmată în Grecia. În fiecare ediţie, 4 vedete intră intră în competiţie şi în funcţie de rezultat  vor fi departajate constant: două dintre ele vor locui într-o vilă sau hotel de lux, în vreme ce celelalte două vor fi găzduite de localnici cu condiţii materiale limitate. Cei care câştigă fiecare probă se bucură de o vacanţă luxoasă, dar asta doar pentru câteva ore, în intervalul dintre probe, iar cei care pierd experimentează viaţa şi muncile cele mai diverse şi solicitante ale localnicilor.