Special de la Cannes

Apropo.ro / 15.05.2005, 16:46
Special de la Cannes
Aidoma ținutelor de gala, ceremonia de deschidere a festivalului de la Cannes a dezamagit. Cu excepția notabila a lui Catherine Deneuve, marile staruri, cum ar fi vulcanica Salma Hayek, s-au lasat așteptate. Actrițele, se pare, și-au rezervat cele mai frumoase


Aidoma ținutelor de gala, ceremonia de deschidere a festivalului de la Cannes a dezamagit. Cu excepția notabila a lui Catherine Deneuve, marile staruri, cum ar fi vulcanica Salma Hayek, s-au lasat așteptate.

Actrițele, se pare, și-au rezervat cele mai frumoase rochii pentru mai tîrziu. Cele doua Charlotte, Rampling și Gainsbourg, au urcat treptele palatului festivalului într-un timp record, acompaniate de partenerii masculini ai filmului de deschidere, „Lemming”.

Dar, pe lânga restul de filme-fițe de sub pomul laudat, „Lemming” e laudabil. Din fericire, luminoasa Laetitia Casta a fost și ea prezenta, pentru a împrospata ambianța.

La conferința de presa, Kusturica, de doua ori câștigator al trofelui suprem aici, la Cannes și președintele juriului, a facut o declarație incendiarya, așa cum îi sta în obicei. „N-o sa fiu un democrat. Natura cinema-ului nu este democratica”. Kusturica a parut foarte patruns de misiunea luiÂ…

Afla care e misiunea lui Kusturica și alte amanunte de la Cannes numai din

Tags: