Specialist sau psihopat? Avea in casa 29 de cadavre!

Apropo.ro / 08.11.2011, 16:09
Specialist sau psihopat? Avea in casa 29 de cadavre!
Politia din Rusia a arestat saptamana trecuta un barbat care tinea in casa 29 de cadavre de tinere femei, pe care le dezgropase din cimitire si le imbracase ca niste papusi.

Potrivit politiei, cadavrele fusesera supuse unui proces de mumificare si apoi ajustate sa stea in pozitiile in care barbatul le prefera.

Desi politia nu i-a facut publica identitatea, presa rusa a aratat ca numele acestuia este Anatoly Moskvin, expert al istoriei cimitirelor din Nizhni Novgorod.

Arestarea barbatului a venit dupa o investigatie ampla privind desele cazuri de profanari de morminte care au inceput in anul 2010.

Felul in care Anatoly Moskvin a fost arestat, difera de la relatare la relatare. Astfel, cotidianul rus Moskovsky Komsomoletsarata ca barbatul a fost prins chiar in cimitir, in timp ce cara o punga cu oase, in timp ce Kriminalnaya Khronika, o publicatie online specializata in criminalitate, a relatat ca politistii l-au vizitat pe Anatoly Moskvin tocmai ca sa-i ceara ajutorul in investigatia lor privind profanarile de morminte, moment in care au dat de cadavre.

Cert este ca intr-un interviu din 2007, Moskvin, care vorbeste 13 limbi straine si a scris cateva carti, spunea ca a inceput sa fie pasionat de cimitire de cand era in clasa a saptea.