Spectacol intr-o centrala termica la Sibiu

Apropo.ro / 23.07.2007, 10:55
Spectacol intr-o centrala termica la Sibiu
Teatrul National "Radu Stanca" Sibiu, Asociatia Sibiu Capitala Culturala Europeana 2007, Centrul Cultural German Sibiu si Theatre National du Luxembourg vor prezenta pe 23 iulie un spectacol inedit cu muzica, masini de facut muzica, obiecte de arta si sunet, public si translatori, lumina si


Teatrul National „Radu Stanca” Sibiu, Asociatia Sibiu Capitala Culturala Europeana 2007, Centrul Cultural German Sibiu si Theatre National du Luxembourg vor prezenta pe 23 iulie un spectacol inedit cu muzica, masini de facut muzica, obiecte de arta si sunet, public si translatori, lumina si electroacustica.

Intitulata „MenschMaschine-MaschinenMensch-KlangMaschine”, piesa interactiva de Sigune von Osten prezinta, dupa o coregrafie executata minutios, muzica live, de camera, interpretata de zece muzicieni, sculpturi-instrument si jocuri de lumini. Pe langa toate aceste elemente originale, locatia spectacolului este si ea una intr=adevar inedita: reprezentatia va acea loc intr-o centrala termica. Intregul proiect este coordonat impreuna cu cei care gestioneaza zona industriala.

In cadrul spectacolului, diversele obiecte – masinile de facut muzica din zona industriala, instrumentele confectionate din titan, otel sau cupru – translatorii si publicul vor fi asezati in zona industriala ca pe niste insule.

Manuela Stoicescu

Tags: