Spectacol maraton „Pam-Pam” de 25 de ore la Sibiu, cu actorul George Constantinescu

De: Carmen Ulian / 26.03.2015, 09:00
Spectacol maraton
Actorul George Constantinescu va participa, pe 28 și 29 martie, la Sibiu, la un maraton artistic, când va pune în scenă one man show-ul "Pam-Pam", timp de 25 de ore consecutiv, eveniment care va marca Ziua Mondială a Teatrului (27 martie).
Festivalul „25 de ore de teatru non-stop” celebrează Ziua Mondială a Teatrului printr-un eveniment demn de Cartea Recordurilor ce va avea loc la Sibiu în 28 – 29 martie 2015.
 
„25 de ore de PAM – PAM” este un eveniment unic în țară; Un spectacol maraton în care limitele rezistenței sunt întinse la maxim. 25 de ore neîntrerupte de spectacol alături de actorul George Constantinescu (Teatrul de Artă București).
 
Spectacolul PAM – PAM, un one man show după texte de Constantin Tănase, se va juca la 7 seara, la miezul nopții, în miezul zilei sau la 5 dimineața. Se va juca fără întrerupere, în mai multe locații din oraș.
 
Dacă te întrebi cum reușește un actor să joace 2 sau 3 ore de spectacol pe o scenă de teatru, noi te provocăm să vii să vezi ce se întâmplă atunci când un actor joacă neîntrerupt același spectacol timp de 25 de ore pe mai multe scene, în mai multe spații sau locații indoor și outdoor (Pietonala Nicolae Bălcescu) din Sibiu.
 
De ce facem acest maraton
 
Încă de la prima ediție (cea din martie 2011), festivalul-maraton „25 DE ORE DE TEATRU NON-STOP” a împins limitele experienței teatrale, atât pentru actor cât și pentru spectator.
 
Spectacolul PAM-PAM este un spectacol al unei companii reprezentative pentru spațiul independent românesc, Teatrul de Artă București.
 
Sunt 70 de ani de la moartea simbolului comediei românești, Constantin Tănase. Evenimentul „25 DE ORE DE PAM-PAM” este felul nostru de a-l omagia pe cunoscutul comediant român.
 
Prin acest eveniment atragem atenția asupra faptului că se apropie ediția aniversară, ediția cu numărul 5 a festivalului maraton „25 DE ORE DE TEATRU NON-STOP”, care are loc anual, la Sibiu, sub motto-ul „RESPIRĂ‚. TEATRU”(25-26 aprilie 2015).
 
În 25-26 aprilie 2015 va avea loc la Sibiu a cincea ediție a festivalului maraton „25 DE ORE DE TEATRU NON-STOP”. Evenimentul este organizat de Asociația Culturală BIS.
 
În 28-29 martie, ca un prolog al festivalului, actorul George Constantinesc va juca fără întrerupere, timp de 25 de ore, spectacolul „PAM-PAM” al Teatrului de Artă București. Reprezentațiile vor avea loc începând cu seara zilei de sâmbătă, 28 martie, în mai multe locații din orașul Sibiu.
 
Ce este PAM-PAM?
 
PAM-PAM este o comedie spumoasă; un one man-show după texte de Constantin Tănase, cu actorul George Constantinescu (Teatrul de Artă București). Spectacolul durează 50 de minute.
 
25 de ore de PAM-PAM
 
Un eveniment dedicat Zilei Mondiale a Teatrului organizat de Asociația Culturală BIS;
 
Un prolog al festivalului „25 de ore de teatru non-stop”.
 
Un experiment inedit: spectacolul PAM-PAM se va juca timp de 25 de ore în mai multe locații din orașul Sibiu. Reprezentațiile vor avea loc succesiv conform programului de mai jos.
 
Actorul George Constantinescu va realiza o performanță demnă de Cartea Recordurilor!
 
Mai multe detalii pe site-ul respirateatru.ro.