Spectacole MISA și chiloței de miniștri

Apropo.ro / 05.09.2005, 17:40
Spectacole MISA și chiloței de miniștri
HASTA LA VISTA, BABY! MISA Dupa ce au campat un timp în Costinești, unde au format "Marea spirala" și au schimbat rețete vegetariene cu localnicii, yoghinii lui Bivolaru s-au vazut nevoiți sa ridice tabara. Dar nu înainte de a da un ultim spectacol. Presa a avut


HASTA LA VISTA, BABY!
MISA

Dupa ce au campat un timp în Costinești, unde au format „Marea spirala” și au schimbat rețete vegetariene cu localnicii, yoghinii lui Bivolaru s-au vazut nevoiți sa ridice tabara. Dar nu înainte de a da un ultim spectacol. Presa a avut voie sa asiste doar la primele acte ale piesei lor de teatru, sfarșitul apoteotic fiind savurat doar de gașca lor. De, așa-i cu oamenii de rand, se integreaza mai greu în absolut!

TALK TO THE HAND
Ivan Ilie

„Mai neim iz Ivan Ilie and aim za ambasadar of Romeinia…” Cum, n-ați înțeles? Atunci nu știți limbi straine, iar ambasadorul Romaniei în Rusia, Ivan Ilie, v-o poate demonstra oricand. Dar, spre norocul lui, domnul Ilie nu prea folosește limba engleza, ca nici rușilor nu le plac americanii. Daca pierdem teritorii, sa știți ca traducatorul e de vina.

I’LL BE BACK
Lavinia Șandru
Despre Lavinia Șandru s-a tot spus ba ca ar fi avut o relație cu Cozmin Gușa, ba ca ar fi crescut sub aripa protectoare a lui Basescu și ca apoi l-a tradat. Dar nu știam ca este și invidioasa. Pe cine? Pe Anca Boagiu. Asta pentru ca, spune ea, Basescu o știe pe Anca de cand era mica și se juca în chiloței în țarana din fața blocului și ca de-aia a ajuns de doua ori ministra. E clar: cele mai grave jigniri pe care le poate primi o femeie trebuie sa vina musai de la alta femeie!

Citește colecția întreaga de perle televizate numai în

Tags: