Spectacolul ”Dreaming Romania” ajunge în faţa publicului bucureştean

Apropo.ro / 13.12.2013, 17:12
Spectacolul ”Dreaming Romania” ajunge în faţa publicului bucureştean
Spectacolul ”Dreaming Romania”, câştigătorul Marelui Premiul la prima ediţie a Festivalului Naţional de Teatru Independent (2013), va fi prezentat publicului bucureştean în acest weekend, cu sprijinul Teatru.PRO.

Cele trei reprezentaţii se vor desfăşura La Scena, sâmbătă, 14 decembrie, de la orele 18:00 şi 21:00, respectiv duminică, 15 decembrie, de la ora 21:15. Piesa regizată de Mihai Pintilei şi Radu Horghidan este o comedie despre realităţile României actuale, o viziune critică, plină de umor şi ironie asupra anumitor tipare comportamentale specifice românilor şi a reprezentanţilor lor.

„Este un spectacol neconvenţional, într-un spaţiu neconvenţional. Oamenii vor pleca cu zâmbetul pe buze”, a declarat pentru Gândul Horaţiu Manea, reprezentantul Teatru.PRO. „Este un show pe care nu ai să-l vezi niciodată la un teatru de stat. Este un spectacol închegat, bine legat, cu un început care îi suprinde pe spectatori şi o continuare plină de suspans. Iar publicul empatizează foarte bine cu personajele”, a adăugat acesta.

În plus, spectatorii vor avea parte şi de o surpriză: fiecare va primi o bere în timpul spectacolului. „Publicul participă la construirea show-ului, totul este interactiv”, a dezvăluit Horaţiu Manea.

Din distribuţia spectacolului fac parte Mihai Pintilei, Radu Horghidan, Bogdan Cantauz, Claudia Chiraş, Roxana Durneac, Alexandra Gîtlan, Ancuţa Gutui, Alex Iuraşcu, Adrian Marele şi Delia Neagu.

Mai multe citiţi aici