Spectacolul „The Show: A tribute to ABBA!”: 12 iunie 2014, Sala Palatului din București

De: Carmen Ulian / 21.03.2014, 10:30
Spectacolul
Trupa ABBA va susține un mare show pe 12 iunie 2014, la Sala Palatului din București. Fanii vor putea urmări spectacolul The Show: A tribute to ABBA!

Fanii Abba vor avea în luna iunie ocazia să sărbătorească 40 de ani de la câștigarea concursului Eurovision de către celebra trupă suedeză și să asculte live hit-uri precum „Money, Money, Money”, „The Winner Takes It All” „Dancing Queen” sau „Waterloo”! The Show, cel mai autentic tribut promite să-i extazieze pe fani cu zeci de piese ale cunoscutului grup suedez. Concertul va avea loc pe 12 iunie 2014, la Sala Palatului din București.

Pentru că distracție și pentru că informație! Noi te placem, tu ne PLACI?

Potrivit FanClubului International Abba, „The Show – A Tribute To Abba” este cea mai bună trupă tribut din lume! Trupa a fost fondată în 2001 și de atunci se bucură de un succes internațional impresionant. Peste 600 de concerte în aproape 50 de țări și mai mult de 2 milioane de bilete vândute descriu matematic aceasta inegalabilă trupă. Din Japonia până în Canada, Finlanda și Austria, toți cei care au văzut concertul bandului tribut au exclamat: „Absolutely the best ABBA since ABBA!”.

Featuring-uri cu muzicieni din trupa originală Abba!

The Show va purta fanii celebrei formații într-o lume a anilor ”70-”80, printr-un spectacol de excepție, care retrăiește fenomenul Abba în cele mai mici detalii. Pentru a adăuga și mai multă originalitate trupei, muzicieni din trupa originală Abba apar în featuring-uri cu membrii formației. Legendarul saxofonist Ulf Andersson și chitaristul Janne Schaffer au mers în turnee cu trupa originală, au scris și au înregistrat cu Abba piese precum „I Do, I Do, I Do, I Do, I Do”, „Waterloo”, „Mamma Mia”, „SOS”, „Knowing Me Knowing You”, „Super Trooper”, „I Have A Dream”, „Happy New Year” și multe multe altele.

Și Roger Palm, Lasse Wellander, Mats Ronander, Rutger Gunnarsson, Finn Sjöberg au colaborat cu trupa originală, susținând zeci de concerte și înregistrând o mulțime de hit-uri alături de cei patru membri ai trupei. Excelentele cântărețe Katja Nord si Camilla Dahlin vor evolua într-un featuring de senzație alături de muzicienii originali din ABBA și de membrii Orchestrei Simfonice din Londra, sub bagheta lui Matthew Freeman.

Cel mai bun mod de a descrie experiența acestui show este de a lăsa un fan Abba să explice cu propriile sale cuvinte ce a experimentat de-a lungul concertului: „Sunt fan Abba din 1975. Am venit la acest concert tribut și aș vrea să știți că nu-l voi uita niciodată. Nu-mi venea să cred ce se întâmplă! Am închis ochii în timpul concertului și de foarte multe ori am avut senzația că m-am întors in timp, la concertul Abba din Frankfurt, din 1979! Aveam lacrimi în ochi! A fost extraordinar!”, spunea Thomas din Germania.

ABBA

Trupa suedeză ABBA, formată din Agnetha Fältskog, Benny Andersson, Björn Ulvaeus și Anni-Frid Lyngstad, a ajuns în repetate rânduri pe prima poziție în topurile din întreaga lume, între anii 1974 și 1982. Formația s-a făcut remarcată prin câștigarea concursului Eurovision cu piesa „Waterloo”, în 1974. ABBA este pe locul doi, după Beatles, în Cartea Recordurilor la categoria vânzări de discuri. Succesul financiar al grupului Abba a adus economiei suedeze venituri mai mari decâ cele ale concernului Volvo.

Biletele se găsesc din data de 20 martie 2014 în toată rețeaua BILETOO, la Magazinul Biletoo.ro din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald’s), Librăriile Adevărul și Eminescu, magazinele Flanco, Muzica si Diverta, Sala Palatului, Palatul Național al Copiilor și magazinul BiletFan – Stația de metrou Unirii 1. Lista magazinelor din alte orașe ale țării se găsește aici. Cei ce doresc să comande biletele online o pot face de pe: BILETOO.ro, BLT.ro, BILET.ro, BILETE.ro, EVENTIM.ro sau MYTICKET.ro!

Prețurile biletelor pentru spectacolul din 12 iunie 2014, ora 20.00 sunt următoarele:

– 250 lei (categoria VIP)

– 200 lei (categoria 1)

– 150 lei (categoria 2)

– 100 lei (categoria 3)

– 50 lei (categoria 4)

The Show: A tribute to ABBA va avea loc la Sala Palatului din București, pe 12 iunie 2014, și este organizat de Project Events.