„Spectre”, cel mai recent film din seria James Bond, încasări record în prima zi

De: Nicoleta Nicolae / 31.10.2015, 07:00
"Spectre", cel mai recent film din seria James Bond, a doborât recordurile box office-ului britanic, a anunţat compania Sony Pictures Entertainment, filiala americană a concernului japonez Sony, care se ocupă cu producţia de filme.

„Spectre”, cel mai nou film din seria James Bond, în care joacă actorul britanic Daniel Craig, cunoscut ca “Agentul 007”, a avut încasări de 9,2 milioane dolari în prima zi de la lansare, acesta fiind considerat cel mai mare succes din istoria Marii Britanii.

Reprezentanţii companiei anunţă că această cifră a fost mai mare decât cea înregistrată în prima zi de încasări pentru filmul anterior din serie, „Skyfall”, lansat în 2012, care îl avea în rolul principal tot pe Daniel Craig.

„Spectre”, cel mai recent film din seria James Bond, a avut premiera mondială în Marea Britanie, la Londra, în seara zilei de luni, urmând să fie lansat în America de Nord pe 6 noiembrie, iar ulterior în restul lumii.

Ducii de Cambridge, William şi Kate, alături de Prinţul Harry au asistat luni seară la Londra la avanpremiera mondială a filmului “Spectre”, ultimul lungmetraj din seria James Bond.