Sperma cu portia, din telecomanda

De: Dragos Tanase / 05.02.2008, 18:07
Sperma cu portia, din telecomanda
Vasectomia ar putea deveni un proces usor reversibil datorita unui implant care opreste fluxul de sperma, cu ajutorul unei telecomenzi.

Vasectomia, operatia chirurgicala de sterilizare masculina, ar putea deveni in curand un proces usor reversibil datorita unui implant care opreste fluxul de sperma si care ar fi controlat cu ajutorul unei telecomenzi.

Dispozitivul de tip valva, care controleaza fluxul de sperma, ar putea fi inchis si deschis cu ajutorul unei telecomenzi, pe acelasi sistem utilizat pentru incuierea masinilor, informeaza dailymail.co.uk.

Barbatii care se razgandesc in privinta copiilor ar putea, pur si simplu, sa indrepte telecomanda spre testicule pentru a da drumul fluxului de sperma.

Citeste mai multe pe Mediafax.ro

Vasectomia sau adio pilule!

Te-ai saturat sa mai iei anticonceptionale. Steriletul si diafragma nu-ti surad, asa ca pur si simplu nu stii la ce metoda contraceptiva sa recurgi. Daca le-ai incercat pe toate si n-ai reusit sa te hotarasti asupra vreuneia, iti mai ramane varianta bisturiului, valabila atat pentru tine, cat si pentru partener. In fond, de ce n-ar cadea si in seama barbatilor o asemenea responsabilitate? Nu tine doar de tine sa te feresti de o sarcina nedorita. Aceasta "povara" e a cuplului, deci trebuie purtata de ambii parteneri.