Spice Girls sunt noile reprezentante L`Oreal

De: Mirel Mircea / 17.01.2008, 16:01
Spice Girls sunt noile reprezentante L`Oreal
Cele cinci Spice Girls au negociat cu cei de la L`Oreal un contract de cateva milioane de lire sterline pentru a aparea in noile campanii.

Spice Girls au negociat cu cei de la L`Oreal un contract de cateva milioane de lire sterline pentru a aparea in noile campanii dedicate produselor de ingrijire a parului.

"S-au intors si nu se vor multumi doar cu un turneu. Poarta discutii cu L`Oreal si au multe alte planuri", a declarat o sursa. Daca Victoria Beckham, Emma Bunton, Mel B, Geri Halliwell si Mel C vor fi de acord sa reprezinte L`Oreal, acestea vor calca pe urmele altor vedete precum Eva Longoria, Penelope Cruz si Andie MacDowell, care au spus si ele la un moment dat in fata camerelor de filmat faimoasele cuvinte "Pentru ca merit".

Cele cinci membre ale trupei nu sunt singurele cantarete care au devenit "imaginea" unei astfel de companii. Fetele de la Girls Aloud au semnat cu Sunsilk un contract de 1,25 milioane de lire pentru a aparea in spoturile publicitare ale producatorilor de cosmetice.