Spiderman se urca pe Intercontinental. Vezi LIVE escalada!

Apropo.ro / 14.10.2011, 12:04
Spiderman se urca pe Intercontinental. Vezi LIVE escalada!
Apropo.ro iti prezinta live, incepand de la ora 14:00, tentativa celebrului catarator urban Alain Robert, supranumit "Omul paianjen" de a escalada Hotelul Intercontinental.

Alain Robert si-a inceput „cariera” inca de la 12 ani, cand si-a uitat cheile si a escalaladat pur si simplu blocul in care locuia, pana la etajul opt. De atunci, desi a suferit mai multe accidente, a escaladat peste 100 de cladiri sau structuri de pe toate continentele, printre care si cele mai inalte din lume. Astfel, el s-a urcat pe Opera din Sydney, Turnul Eiffel din Paris, pe Empire State Building din New York, podul Golden Gate din San Francisco, Turnurile Petronas din Kuala Lumpur, dar si pe Burj Khalifa din Dubai.

Urmareste live escalada!

„Spiderman”, cum este supranumit, este arestat aproape dupa fiecare escaladare, insa nu va avea aceasta problema in Romania, deoarece are autorizatie de catarare. Desi de obicei se urca pe cladiri fara sa foloseasca echipamente de protectie, in Romania s-ar putea sa aiba nevoie de ele, cel mai probabil din cauza vremii, care se anunta nefavorabila la ora evenimentului.