Spioana Anna Chapman, filmata in timpul unei misiuni (Video)

Apropo.ro / 01.11.2011, 12:37
Spioana Anna Chapman, filmata in timpul unei misiuni (Video)
FBI a publicat luni inregistrari video, fotografii si documente din dosarul anchetei de zece ani in cazul Annei Chapman, acuzata de spionaj in favoarea Rusiei, si al altor noua agenti rusi, expulzați de SUA in iulie 2010.

Prima inregistrare cu Anna Chapman in actiune o arata pe tanara femeie intr-o cafenea din New York, in data de 26 iunie 2010, alaturi de un agent american sub acoperire, scrie Mediafax.

Chapman, imbracata cu jeans, tricou alb si purtand ochelari de soare, poate fi vazuta scotand din geanta un caiet si, probabil, o pereche de casti.

A doua inregistrare o prezinta pe Anna in diferite raioane ale unui magazin, in data de 20 ianuarie 2010, in timp ce „un responsabil al guvernului rus asteapta in fata magazinului”, potrivit explicatiei publicate de FBI


Alte sase inregistrari prezinta trei dintre agentii rusi expulzati odata cu Anna Chapman, acestia fiind surprinsi, in perioada mai 2004 – martie 2010, in timp ce schimba intre ei sau recupereaza diferite obiecte si documente in diverse zone din New York.

Cele opt inregistrari au fost publicate, alaturi de aproximativ 100 de fotografii si documente legate de ancheta care a durat zece ani, sub numele de cod Ghost Stories.

Anna Chapman s-a bucurat de o ampla expunere mediatica, pozand sexy pentru o revista dedicata barbatilor si aparand in emisiuni ale televiziunii publice.

Citeste mai multe despre „Spioana Anna Chapman in actiune”, pe Mediafax.ro