Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Grigore Alexandrescu”, nominalizat pentru premiul „Cel mai bun spital”

De: Dragos Tanase / 14.03.2015, 15:00
Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii
Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii "Grigore Alexandrescu" din București, reprezentat de Acad. Dan Mircea Enescu, în calitate de manager, a fost nominalizat de către Europe Bussiness Assembly (EBA) din Marea Britanie pentru premiul "Cel mai bun spital", decernarea distincțiilor având loc în cadrul Achievements Forum pe data de 21 aprilie 2015, in Londra.

„Spitalul nostru a fost nominalizat în urma unor sondaje statistice, date obținute de la conferințe și corporații, media de specialitate, expoziții medicale etc. \

La selecție s-a ținut seama de înalta calificare a personalului, dotarea instituției cu echipamente moderne, declarații pozitive ale pacienților, acreditări naționale și internaționale și punerea în aplicare a unor noi metode și tehnologii de tratament”, a subliniat Acad. Dan Mircea Enescu.

Tot în cadrul aceleiași manifestări Acad. Dan Mircea Enescu a fost nominalizat de către Comitetul Socrate pentru premiul internațional „Cel mai bun manager” din domeniul sanitar.

Aceasta este o recunoaștere a excelentei reputații, a experienței profesionale remarcabile (oferirea de metode de tratament sigure și eficiente) și a managementului de succes. În virtutea acestei nominalizări, Acad. Dan Mircea Enescu va figura în „Almanahul Socrate”, pe site-ul EBA (http://www.summitofleaders.co.uk/en/).

 

 

 

 

Europe Business Assembly va premia pe 21 aprilie, în cadrul Achievements Forum, cei mai buni reprezenați ai medicinei, știintei și economiei.

Ieri, 25 februarie 2015, domnul Dr. Nicolae Bănicioiu, ministrul sănătății a vizitat Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Grigore Alexandrescu”   și a fost plăcut impresionat de secția de chirurgie plastică și microchirurgie reconstructivă care a fost modernizată și reabilitată. De asemenea, domnul ministru Bănicioiu s-a declarat mulțumit de stadiul lucrărilor de la noul Centru de chirurgie cardio-vasculară și Unitatea de Primiri Urgente care vor fi finalizate în luna mai 2015 după ce vor fi echipate complet cu aparatura modernă din fondurile Ministerului Sănătății.

      Achievements Forum este o platformă interactivă de colaborare internațională. La eveniment participă oameni de afaceri, finanțatori, diplomați, lideri ai camerelor de comerț, asociații de afaceri și sindicate profesionale din peste 60 de țări.       
               European Business Assembly este o corporație independentă de colaborare economică, socială și umanitară și a fost fondată în Oxford, Marea Britanie în anul 2000.

 

Acad. Dan Mircea Enescu

Spitalul de Copii „Grigore Alexandrescu”