SPORT & ADVENTURE MOTOR SHOW

Apropo.ro / 27.04.2006, 16:00
SPORT & ADVENTURE MOTOR SHOW
In perioada 17 – 21 mai 2006, in Piata Constitutiei din Bucuresti. va avea loc a doua editie a SPORT & ADVENTURE MOTOR SHOW (SAMS) SAMS este singurul salon din Romania care acopera toate activitatile "outdoor":de la vehicule sport si 4 x 4, motociclete, scootere si ATV-uri, pana la

In perioada 17 – 21 mai 2006, in Piata Constitutiei din Bucuresti. va avea loc a doua editie a SPORT & ADVENTURE MOTOR SHOW (SAMS)

SAMS este singurul salon din Romania care acopera toate activitatile „outdoor”:de la vehicule sport si 4 x 4, motociclete, scootere si ATV-uri, pana la ambarcatiuni,barci cu motor, barci pneumatice, echipamente sport si accesorii.

Beneficiind de avantajul unei experiente relevante in organizarea de evenimente expozitionale, experienta demonstrata de succesul ultimelor doua editii SIAB, AMC APIA

Expo isi propune sa organizeze si de aceasta data un eveniment de exceptie, un eveniment dedicat celor pasionati de sport si aventura.

Dincolo de noutatea si pitorescul sau, SAMS se remarca printr-o serie de beneficii, printre care cresterea notorietatii marcilor prezente precum si simplificarea deciziei de achizitie, datorata gamei variate de exponate si a ofertelor speciale existente in cadrul salonului.

SAMS va fi deschis publicului intre orele 10- 20, iar intrarea este libera.

Mediafax

Tags: