Incurajeaza-l pe Mutu, nu e singurul care a gresit

Apropo.ro / 16.06.2008, 12:55
Incurajeaza-l pe Mutu, nu e singurul care a gresit
Mari jucatori ai lumii precum Roberto Baggio, David Beckam sau Christiano Ronaldo au ratat lovituri de la punctul cu var.

Chiar daca Adrian Mutu a ratat un penalty in minutul 80 al partidei cu Italia, la scorul de 1-1, Mutu este jucatorul de care Romania are nevoie pentru a o duce in fazele superioare ale competitiei.

Sa nu uitam ca el a contribuit decisiv la calificarea Romaniei la Euro 2008 si, in plus, este atacantul care a reusit primul – si singurul pana acum – gol al nationalei antrenate de Piturca la acest turneu final, din Austria si Elvetia.

Trimite acum incurajarile tale pentru a-l sustine pe superstarul nationalei. Comenteaza la acest articol sau uploadeaza un fisier video in care sa ii transmiti incurajari. Click aici pentru a trimite fisier video.

Si alti mari jucatori au ratat lovituri de la 11 m in momente critice pentru echipele lor.

Apropo.ro va propune sa facem impreuna un top al celor mai mari ratari.

Propunerile noastre:

1. Roberto Baggio (finala Word Cup ’94)

2. David Beckam (Euro 2004 – meciul cu Portugalia).

3. Christiano Ronaldo (finala Ligii Campionilor din acest an)

Cine crezi ca ar trebui sa mai fie inclus in top?

Comenteaza la acest articol sau trimite-ne un fisier video cu acea ratare care consideri ca nu ar trebui sa lipseasca din top.

Cum au ratat superstarurile

Roberto Baggio a naruit sperantele italienilor, in finala Word Cup din ’94, cand a ratat lovitura de la punctul cu var, iar titlul mondial a revenit Braziliei.


Ratare Roberto Baggio in finala Word Cup ’94
David Beckam este un alt nume mare care a reusit sa trimita mingea peste poarta, printr-un procedeu care l-ar fi facut invidios pe orice jucator de rugby din nationala Albionului, dintr-un penalty impotriva Portugaliei, intr-un meci de la Campionatul European din 2004.


Ratare David Beckam intr-o partida Anglia-Portugalia

Finala din acest an a Ligii Campionilor a fost decisa la loviturle de pedeapsa, starul lui Manchester United, Christiano Ronaldo, executand slab penalty-ul sau, permitandu-i portarului advers sa pareze sutul trimis de acesta.


Ratare Christiano Ronaldo in finala Ligii Campionilor 2008

Alti doi mari fosti internationali romani, Dan Petrecu si Miodrag Belodedici, au ratat pentru Romania la loviturile de departajare in meciul contra Suediei, de la Word Cup ’94, cand tricolorii au reusit cea mai mare performanta din istorie la o Cupa Mondiala, oprindu-se in sferturile de finala ale competitiei.


Ratare penalty Dan Petrescu, la Word Cup ’94


Ratare penalty Miodrag Belodedici, la Word Cup ’94

Cine crezi ca ar trebui sa mai fie inclus in top?

Multi alti jucatori celebri au ratat in astfel de momente. Majoritatea au fost insa sustinuti de suporteri si au facut, ulterior, meciuri memorabile. Apropo.ro va propune sa il sustinem acum pe Adi Mutu.

Trimite mesajul tau de incurajare pentru Adrian Mutu!

Imagine: Mediafax Foto