Steaua s-a multumit cu un egal! Crezi ca se putea mai mult?

Apropo.ro / 01.10.2008, 00:34
Steaua s-a multumit cu un egal! Crezi ca se putea mai mult?
Echipa ros-albastrilor a terminat la egalitate, scor 0-0, meciul impotriva formatiei italiene Fiorentina.

Steaua a terminat la egalitate, scor 0-0, meciul sustinut in deplasare, in compania formatiei italiene Fiorentina, contand pentru etapa a doua a grupei F a Ligii Campionilor.

Lacatus a mizat din primul minut pe Mirel Radoi, care a dat siguranta necesara apararii steliste,  Mutu si compania nereusind sa isi creeze ocazii importante la poarta lui Zapata in prima parte a jocului.

Cele mai mari ocazii din prima repriza i-au apartinut Stelei, prin Semedo, care in prima faza scapa singur pe partea stanga, dar trimite o centrare prea puternica pentru Dayro Moreno, aflat in careu, iar dupa numai cateva minute "Pantera" suteaza milimetric pe langa poarta lui Frey.

In cea de-a doua repriza, Mutu le-a dat emotii stelistilor, cand a trimis balonul in bara din dreapta porti lui Zapata, dintr-o lovitura libera de la marginea careului.

Intrarea lui Szekely a dinamizat jocul Stelei, dar Semedo si Banel Nicolita se joaca cu ocaziile si il duc pe Lacatus in pragul disperarii.

In finalul partidei, jucatorii Fiorentinei isi pierd luciditatea si incep sa bubuie toate mingiile spre careul lui Zapata, dar fara sa ameninte periculos poarta acestuia.

Kapetanos, intrat in minutele de prelungire ale jocului, rateaza ocazia de a da lovitura de gratie pe Artemio Franchi, dupa ce scapat singur cu Frey, suteaza in portarul Fiorentinei, iar balonul este respins in corner de acesta.

Impresia generala este ca ros-albastri puteau pleca acasa cu toate cele trei puncte, dar neatentia si precipitarea jucatorilor in fata portii au facut imposibila obtinerea acestora.

In urma acestui rezultat, Steaua a reusit sa obtina primul punct in actuala editie a competitiei, clasandu-se in continuare pe ultimul loc al grupei F.

Fiorentina: 1. Frey – 20. Jorgensen (14. Zauri ’46), 3. Dainelli, 5. Gamberini, 6. Vargas – 30. Almiron (22. Kuzmanovici ’74), 88. Felipe Melo, 18. Montolivo (29. Pazzini ’81 )- 24. Santana, 11. Gilardino, 10. Mutu.

Steaua: 1. Zapata – 2. Ogararu, 24. Ghionea, 3. Goian, 18. P.Marin – 6. Radoi, 20. Lovin – 16. Nicolita, 10. D. Moreno (30. Tiago ’87), 9. Semedo (35. Kapetanos ’90+2) – 28. Stancu (7. Szekely ’77).

Spune aici daca tu crezi ca Steaua merita sa castige la Firenze

Ce parere ai depre evolutia lui Mutu impotriva Stelei?

Foto: Prosport.ro