Boloni s-a inteles cu Rapid (VIDEO)

Apropo.ro / 06.05.2008, 10:12
Boloni s-a inteles cu Rapid (VIDEO)
Fathi Taher s-a inteles cu Ladislau Boloni, antrenorul echipei Al-Jazeera, sa preia conducerea tehnica a echipei din Giulesti.

Fathi Taher s-a inteles cu Ladislau Boloni, antrenorul echipei Al-Jazeera, sa preia conducerea tehnica a echipei din Giulesti, acesta urmand sa semneze un contract pe trei ani, informeaza Prosport.

"Am discutat, ne-am inteles la toate conditiile, asteptam sa i se termine contractul cu Al-Jazeera pe 25 mai. Boloni a vazut ce poti face cu banii in sport. In Emirate, acum cinci ani nu era nimic. Viziunea lui este mult mai dezvoltata decat a unui antrenor de aici. A spus ca se bucura ca are bugetul necesar pentru a face o echipa“, a declarat Fathi Taher.

Boloni va avea un salariu de 1 milion de euro, la care se adauga bonusuri si prime pentru castigarea titlului si a Cupei si calificarea in Liga Campionilor.

"Nu Loti a cerut acesti bani. Atat i-am oferit noi dupa ce m-am consultat cu domnul Copos. Cifrele au pornit de la domnul Copos. Eu am adaugat ceva. El este foarte multumit de planul pe care il avem. Nu se gandea sa vina in Romania, dar dupa discutia avuta s-a razgandit“, a mai precizat Taher.