Buga a fost dat afara de la Rapid

De: Mirel Mircea / 06.02.2008, 11:08
Buga a fost dat afara de la Rapid
Dupa ce in urma cu o luna a renuntat la Maldarasanu, ieri, Mircea Rednic a decis sa renunte si la serviciile atacantului Mugurel Buga.

Dupa ce in urma cu o luna a renuntat la Marius Maldarasanu, ieri, Mircea Rednic a decis sa renunte si la serviciile atacantului Mugurel Buga.

Motivele invocate de Rednic au fost ca Buga nu mai avea motivatie sa joace la Rapid si ca a avut de ales intre el si Pancu, preferandu-l pe cel din urma.

"Nu am avut niciun incident cu Buga. Am discutat cu el si i-am spus ca nu mai intra in vederile mele pentru retur. Am renuntat la Buga pentru ca a venit Pancu. Am acum patru atacanti in lot, iar ca mijlocasi ofensivi ii am pe Pancu si Grigorie. In plus, mai vine si un alt atacant. Eu sunt un antrenor profesionist si n-am gandit cu sufletul. Nu vreau sa il incurc pentru ca Buga este un jucator important. El trebuie sa joace, nu sa stea pe bara la Rapid", a spus Rednic.

Directorul general al FC Rapid, Constantin Zotta, a comentat si el situatia lui Buga, spunand ca in acest moment i se cauta echipa atacantului giulestean, existand deja doua oferte.

"Noi acum suntem in discutii cu doua cluburi din strainatate care sunt interesate de Mugurel Buga. Nu conteaza din ce tari sunt. Ofertele pentru el sunt adevarate si urmeaza sa vedem cum decurg negocierile in continuare", a spus Zotta.

O alta posibila destinatie pentru atacantul giulestean este FC Brasov, acolo unde s-ar reintalni cu fostul sau antrenor Razvan Lucescu si cu fostii coechipieri Marius Maldarasanu, Robert Ilyes sau Nicolae Constantin.

Vezi o serie de goluri marcate de Buga pentru Rapid!