DNA-ul a pus mana pe banii lui Gigi Becali

Apropo.ro / 08.05.2008, 10:29
DNA-ul a pus mana pe banii lui Gigi Becali
DNA a retinut patru persoane care aveau asupra lor 1,7 milioane de euro, banii provenind chiar de la Gigi Becali.

Directia Nationala Anticoruptie (DNA) l-a retinut pe Teia Sponte, vicepresedintele Stelei, pe cei doi bodyguarzi care il insoteau, dar si pe fotbalistul Universitatii Cluj, Gigel Coman, informeaza Prosport.

Asupra celor retinuti a fost gasita o suma de 1,7 milioane de euro, bani care provin chiar de la Gigi Becali, patronul Stelei recunoscand acest lucru.

"Banii erau ai mei. Oricum, ei se dusesera acolo sa cumpere un teren. Si daca vreau, pot sa zic ca erau acolo sa cumpere bomboane”, a declarat latifundiarul.

Ancheta va stabili o eventuala tentativa de corupere pe care conducerea Stelei o punea la cale prin intermediul lui Gigel Coman, fost jucator al Stelei.

La iesirea din sediul DNA, Gigel Coman a refuzat sa comenteze motivul audierii: „Am fost prins intr-o problema si am fost chemat sa dau declaratii. Mai multe nu pot sa spun!”. Teia Sponte a fost si el eliberat in jurul miezului noptii.

Dumitru Dragomir crede ca a fost o conspiratie din partea celor de la CFR Cluj, care au fot ajutati de cei de la DNA, cu scopul de a denigra imaginea Stelei.
 
"Cei de la CFR i-au dat in gat pe cei de la Steaua! DNA-ul este complice la asa ceva. Intr-adevar, Gigi si-a trimis oameni cu bani pentru ca fotbalistii de la «U» sa joace corect", Dumitru Dragomir, presedinte LPF.