Dorin Goga a ales Poli Timisoara in locul Stelei

Apropo.ro / 26.06.2008, 11:34
Dorin Goga a ales Poli Timisoara in locul Stelei
Fostul jucator al Universitatii Cluj a semnat un contract pe trei sezoane cu echipa Poli Timisoara.

Dorin Goga, fostul jucator al Universitatii Cluj a semnat un contract pe trei sezoane cu echipa Poli Timisoara, dupa ce intr-un timp se spunea ca este ca si transferat la formatia din Ghencea.

Se pare ce patronul timisorenilor, Marian Iancu, va plati pentru atacant suma de 1,2 milioane de euro plus 20 la suta dintr-un eventual transfer ulterior, iar salariul jucatorului, cu tot cu bonusuri, ajunge la aproximativ 200.000 de euro pe sezon.

Dorin Goga a declarat ca si-a dorit sa ajunga la gruparea de pe Bega inca din iarna, dar a ramas la Cluj pentru a incerca salvarea echipei de la retrogradare.

"Sunt fericit ca am facut aceasta alegere. Dupa prima oferta din iarna a lui Poli am dorit sa vin aici, dar m-am gandit si la Universitatea Cluj, pe care vroiam sa o ajut. Sper sa ne indeplim obiectivele si sa ma integrez repede, sa nu dezamagesc!", a spus Goga.

Citeste si:

Radoi si Goian, la un pas de a fi antrenati de Mircea Lucescu

Radoi si Goian, la un pas de a fi antrenati de Mircea Lucescu

Mircea Lucescu, antrenorul de la Sahtior Donetsk, a spus ca jucatorii Stelei, Mirel Radoi si Dorin Goian, s-au aflat in atentia clubului ucrainean pentru un eventual ..
Turcii au capitulat in fata germanilor

Turcii au capitulat in fata germanilor

Reprezentativa Germaniei s-a calificat in finala Campionatului European de fotbal, dupa ce a invins, la Basel, cu scorul de 3-2 (1-1), selectionata Turciei, in semifinale…
Gigi Becali asteapta

Gigi Becali asteapta "surprize, surprize"

Gigi Becali a declarat ca varul sau, impresarul Ioan Becali, are o surpriza pentru el, un transfer in strainatate al unui jucator stelist. Finantatorul Stelei a mai…
LPF a stabilit orarul primelor doua etape din Liga I

LPF a stabilit orarul primelor doua etape din Liga I

Liga Profesionista de Fotbal a anuntat orele de disputare a partidelor din primele doua etape ale Ligii I. Spre deosebire de anii trecuti, LPF a decis compactarea…

Bancul zilei

Clipul zilei

Vanghelie conduce un sector "jegos" Blonda de la DEX
Vanghelie se duce la doctor, dar in sectorul 3… Cuvinte cheie: blonda dex
Citeste acum bancurile zilei Vezi cele mai tari clipuri de azi
Ai un banc bun – Trimite-l acum Uploadeaza rapid clipul tau
Comenteaza trimite pe ym printeaza

Imagine: Mediafax Foto