Esec imPARDOnabil pentru Rapid! Cat mai rezista Peseiro in Giulesti?

Apropo.ro / 29.09.2008, 09:43
Esec imPARDOnabil pentru Rapid! Cat mai rezista Peseiro in Giulesti?
Rapid a suferit al doilea esec consecutiv pe teren propriu, aseara, in fata echipei FC Arges, scor 1-3.

Rapid a suferit al doilea esec consecutiv pe teren propriu, aseara, in fata echipei FC Arges, scor 1-3 (1-2), intr-o partida contand pentru etapa a IX-a a Ligii I si ramane fara victorie in ultimele patru runde in campionat.

FC Arges a deschis repede scaorul, in minutul 11 prin Dulcea, care a primit o pasa cu calcaiul de la Kamara, iar atacantul pitestean a deschis scorul cu un sut de la aproximativ 11 metri, in dreapta portarului.

In minutul 22, oaspetii si-au dublat avantajul pe tabela de marcaj dupa sutul, de la aproximativ 25 de metri, expediat de Iulian Tames, care a profitat si de eroarea lui Urko Pardo.

Rapid a redus din diferenta in minutul 38 prin Pitbull, care a patruns pe partea stanga, l-a fentat pe Mircea Stan, si a sutat la coltul scurt al portii lui Bosneag, de la aproximativ 18 metri, lateral stanga.

In debutul reprizei secunde, Joao Paolo a reusit egalarea pentru giulesteni, insa arbitrul Robert Dumitru a anulat golul, in urma semnalizarii eronate a tusierului Ionut Babadag.

In minutul 80, Urko Pardo a gafat din nou, iesind neinspirat la aproximativ 25 de metri si Voiculet, lansat pe contraatac, a lobat balonul peste portarul rapidist.

Rapidul nu se regaseste, nereusind sa mai castige un meci din etapa a cincea, de la derby-ul cu Dinamo, inregistrand trei infrangeri in campionat si o remiza.

Giulestenii n-au mai avut un debut de sezon atat de prost din sezonul ‘96-’97, cand, dupa noua etape, echipa din Grant ocupa locul 13, iar la finalul respectivului sezon au terminat pe 8.

Spune aici daca tu crezi ca Peseiro ar trebui sa isi prezinte demisia

Copos il vrea pe Mircea Lucescu! Tu pe cine vrei?

Imagine: Mediafax Foto

Â